sedaaminee Anlamadığım bir şekilde bebeğimin göğsünde kırmızı sivilce gibi noktalar var. Normalde de vardı ama şu anda çok fazlalaştı beni telaş ve stres aldı. Daha 4 aylık ek gıdaya geçmedi. Böyle bir olay yaşayan var mıdır neden olabileceği ile ilgili
Mrsada sedaaminee çok kalın giydirdiyseniz terlediyse ondanda olur veya alerji yapacak bir kıyafet vs
gl96 sedaaminee ya sizin yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir emiyorsa ya da deterjan değiştirdiniz mi yakın zaman da ? Alerjik bi şey olabilir geçmezse doktora götürün
Rwerdst sedaaminee isilik veya alerjidir. Ama alerji yüz ve diğer bölgelerde de devam edebiliyor. Yüksek ihtimalle isilik tir. İnce giydirin
sedaaminee Mrsada ebebeğin normal beyaz zıbınlarını giydiriyoruz ama düşündüm acaba o mı yapmıştır diye de
sedaaminee gl96 emiyor, yumuşatıcısını değiştirdim. Başka bir şey aldım önerebileceğiniz içeriği temiz olabilecek var mıdır
sedaaminee Rwerdst evimiz 24 derecelerde genel olarak ne kalınlıkta giydirmem gerektiğini bilemiyorum
gl96 sedaaminee gündüzler 24 geceleri iste 20-22 arasında olmalıdır ısısı gündüzleri normal içi polar olmayan kıyafetler giydirin gece ise tulumla yatırmaya özen gösterin hem terlemeyecek daha kolay bi uykuya geçiş sağlayacaktır