gurbetcimami Buzdolabının dondurucu kısmı buz tutuyor temizledim ama terar oldu şimdi yine temizliyorum tekrar olmaması için ne yapabilirm 5-10 cm buz tutuyor arka kısım
delirmeceler gurbetcimami daha önce başıma geldi ağzı açık kalmış plastiklerinden dolayı ben farkedince tamirci çağırdım lastik değişimi yaptılar komple erisin temizleyin ondan sonra bir daha yaşamadım sizede fikir olsun komple eritip bir temizleyin lastiklerini hava alıp almadığını bir kontrol edin
Sevah gurbetcimami buz dolabının arkasında temizlenmesi gereken bir su dolan kap var ya orayı temizleyin kapısı açık kalınca su eriyip oraya doluyor soğutmuyor
lceLady gurbetcimami Buzlugun kapalı olduguna emin misniz öyle durumda. Açık kalıpta farketmemişte olabilirsiniz 25 cok yani onu yazın yapın
gurbetcimami lceLady birkere kurban eti yüzünden açık kalmış o zamdan beri bu sorun devam ediyor kapak şu an kapalı açık kalmadı ama bu sorun bitmedi artarak buzlanmaya devam ediyor ama dondurma donmuyor
lceLady gurbetcimami Aldıgınız dondurmanın markası ile alakalı olabilir tabii sadece dondurmada bu sorun oluyorsa Diğer türlü dereceniz cok yüksek buzlanma devam eder bu sekilde
lceLady gurbetcimami Birde buzdolabının dış arkasını açıp temizleyin Marka modele YouTube den bakın temizlenme şekli var tıkanıklık olabilir
gurbetcimami lceLady canım dondurma kutudaki dondurmalardan büyük dondurucum var orda taş gibi duruyordu ne zamn buraya koydum eridi bozuk mu acaba dolap
gurbetcimami delirmeceler bugün komple eritip temizledim ama hava alıp almadığını nasıl anlayabiliriz çünkü kapatınca gayet yapışıyor görünmeyen bir yerlerde olabilir belki
gurbetcimami Sevah komle bugün eritip temizledim canım ben de lastikten şüpheleniyorum acba görünmeyen bir yerlerde yapışmayan yerler mi var diye
gurbetcimami Sevah daha önce baktık oraya da hiç su yok tu bugün dolmuş olabilir mi içinin buzunu hep temizledim
delirmeceler gurbetcimami tekrar buzlanma yaşarsan mutlaka bir usta çağır derim benimde görünürde yoktu ama usta gösterince anladım bildiğin araları delik delikti