pink00 2 haftadır 70 günlük bebeğim sabah 10 da uyuyor gece boyu uyumuyor çok yoruldum tersine çevirmek için gündüz uyulmaması lazım ama sabaha kadar uyumadığı için nasıl uyandırayım uyanmıyor sizin fikriniz var mı
Alyalina3 pink00 bebeğim tam 70 günlük gece uyumuyor asla gündüzde uyanmıyor sabah 10 gibi bir yatıyor sadece beslenmek için kalkıyor gecede kucakta evi dolaşıyoruz oyun halısına koyuyorum cok yoruldum tavsiyesi olan varsa bende burda beklim
pink00 Alyalina3 aynı bizimde aksam 8 gibi anca uyanıyor tekrar uyuyor 12 den sonra gözlerini kırpmiyor kucağımda sabaha kadar gezdirmekten kollarım ağrıyor artık
Alyalina3 pink00 evet sanirim bu ay böyle gececek iki aylık oldu diye sevinmiştim ama bi anda düzen alt üst oldu 😞 brnimki 6 da kalkar birazdan öama yer tekrar yatar 9 da kalkar birdahada uyumaz
pink00 Alyalina3 bir de yalancı emzik tutmuyor biberonu da reddediyor meme+mama gidiyorduk biberon reddi başladı
Sevdayilan Benimde bebek 1ay 16 günlük gündüz yatıyor gece uyanik gerçekten uykusuzluktan ölecem artık göz kapaklarım açılmıyor neden bu yıl bebekler gece uyanik anlamadım ya