Prenses21 Kizlar ben ayin 17 18 inde fln iliskiye girdim eşimle tam yumurtlama gunumdu ztn takvime gore bugun gebelik testi yapsam varsa silikte olsa cikmazmi
neanladinyurdagull Prenses21 bildiğim kadarıyla idrarda çıkması için gereken süre en az 14 gün ilk kana sonra idrara düştüğü için supheniz varsa aklımda da kalmasın diyosaniz kan verin ama erken bence
ece54 Prenses21 daha çok erken sanki ben reglim geciktikten sonra bakmıştım. Böyle erken bakınca insan şaşı oluyor silik çizgi mi çıktı yok kuruma çizgisi mi derken. Bence daha çok yıpranıyor insan ama tabi herkesin düşüncesi farklı.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Prenses21 Google de hesaplamak için bı bölüm vardı oraya giriyorsun tarihleri su gün gebelik testinde çift çizgi çıkar yazıyordu. Ben bakmıştım da aynı o günü gösteriyordu bi bak istersen
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi BirSevda-iki-Emanet_Sahibi buldum kız senin için baktım bida 😁 hekimim yanımda diye bir sayfa tarihleri giriyorsun gebe kalma gününden testte pozitif çıkma tarihine kadar yazıyor . benimkiler aynı çıktı yani sende bak merak ettim
Prenses21 OrdekYavrusu ama bnim adet dongusu hep degisiyo bunu nasil hesapliycam ki mesela gecen ayla bu ay adet dongum 28 oliyosa bidahaki adet dongum 32 cikabiliyo
OrdekYavrusu Prenses21 o zaman kan verirseniz daha iyi olur. Ama en geç tarihi hesaplamak ve gebelik testi yapmak isterseniz döngüyü 32 gün olarak baz alın bence