Anonim41 Katı gıda kuş kadar anca yiyor. Yemeyen çocuğa ne yapmak lazım? Aç mı birakaym açlığını hissetsin de yesin diye
NariNariKiminYari Anonim41 benim oğlum 3 yaşına girecek hala yemiyor yemediği zaman zorlamamayı acıkmasını da bekledim ama yok yemiyor binbir şebeklikle yediriyorum mecburen oğluma kalsa 1 muzla günü geçirebilir
Sevensevilen Anonim41 zorlamayın aç bırakmayın. Yemekten 1 1,5saat öncesinde bir şey yedirmeyin. Onunla beraber keyif alarak yemek yiyin. Baze n dışarıda açık havada yiyin. Zmaanka düzelir ins
Bbsraa28 Anonim41 aç bırakma zorla yedirme. Bebegim 9 bucuk aulik 9 buçuk kilo asla yemezdi. Hatta agzini kitlerdi vitaminlerine baktırdım d vitamini ve b12 düşük çıktı. Damlalara başladım bide dr tayyar özün macunundan aldım günde Bi çay kaşığı veriyorum 10 gündür çok iyi yiyor maşallah supanallah
Anonim41 1annne zorla yemek yedirmeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bu mücadeleden. Günde en az 5-6 cisli bez, 2 kakali bezi var. Çok da emdiği söylenemez sabah 6, öğlen 13:00- 15:00 - 19:00 ve gece emiyor işte
Papatyaa21 8 aylığız benmkide eline oyalanması için bişi vermezsek yemiyor 😒 bende Burda durayım 8 aylık 7 kilo 2600 doğdu küçük doğdu zaten 3.4 ayda meme reddinden dolayı 300 400 gram aldı toplam iki ayda oda etkiledi napıcam bilmiyorum
1annne Papatyaa21 aynııs canım bızde 7 kıloyuz ama dogum kılosu fazlaydı ayına göre iyi ama dogum kılosuna göre düşük çünkü benımkıde cok fazlla meme reddi yaptıı
Anonim41 Papatyaa21 zevkle o kadar güzel şeyler hazirliyordumki şimdi bir şey hazırlayasim da gelmiyor
Papatyaa21 Anonim41 inan sen eşittir ben ya bizim en sancılı öğünümüz kahvaltı sabah olcak diye stres yapıyorum kahvaltıyı atlasın istemiyorum yumurta lor vs yesin diye ama yok yaşlanıyoruz
Papatyaa21 1annne doktor bizim doğum kilomuza göre normal dedi ama ben zorlamasam buda olmazdı ek gıdayla başımz dertte kaldıki doğru düzgün emmiyo mamada içmiyo şaşırdım artık
Eyll-9 Bbsraa28 b12 iştah aciyordur tayyarun sağlık bakanlığı onayı olmayan saçma sapan içinde bal olan abuk subuk şeyleri çocuğunuza vermeyin kendiniz yiyin