Bebeginibekkleyenn Merhaba az önce ölçtük 72 cm çıktı boyu nasıl sizce ? Kız bebek sizin kaç cm çıkmıştı
sinoli Bebeginibekkleyenn Kaç cm doğdu mesela ya da siz veya baba boyuna da bakıyorlar. Eşim 1.85 ben 1.75 kızım o ayda 80-82 cm gibi bişeydi.
tosbiksmoms Bebeginibekkleyenn benim kızımda evde kendim zorla ölçüyorum 73 74 arası çıkıyor. Oğlum yaşında iken 85 cm di banada çok kısa geliyor.
0808h Bebeginibekkleyenn benimde kızım 74 cm idi 12 aylıkken ama bana da kısa geliyor kızım ben ve babası uzunuz ama babaannesi çok kısa galiba ona benzeyecek diyorum malesef
Bebeginibekkleyenn sinoli maşallah bebeğinize. Ben kızıma d vitamini içermiyorum çok zorlanıyorum hırçınlaşiyor ondan mı kısa kaldı diye düşünüyordum Eşim 178 ben 168
sinoli Bebeginibekkleyenn Kısa olduğunu düşünmüyorum ya bence sıkıntı yapmayın kız bebek için ideal boy aralığında
tosbiksmoms Bebeginibekkleyenn bizim doktorumuz da vitamin değerleri çok iyi diyerek vitamin kullanmasına gerek duymadi. Hic vitamin kullanmadı Alakası var mı aceba?
Busra0211 Oğlum 1 yaşında 78 cm. Bana da kısa geliyor ama hemşiremiz iyi olduğunu söylüyor. 78 cm de durmuyor, minyon görünüyor. Bilemedim valla, sağlık olsun🌸
Bebeginibekkleyenn tosbiksmoms vitaminleri iyiyse proteine ağırlık verin biraz araştırdım protein boy yaparmış
tosbiksmoms Bebeginibekkleyenn sağlıklı olsunlar da boy zamanı gelince uzar inşAllah. Yine bayram geliyor gören herkes minyon küçük vs diyecek şimdiden kendimi hazirliyorum😃
tosbiksmoms Bebeginibekkleyenn lafların altında kalmayın lütfen. Bebeginiz iri,kilolu olsaydı bu sefer de obez derlerdi bu yüzden kim olursa olsun verin karşılığını,herkes haddini bilsin yeter ya nedir bu çektiklerimiz😃fena gaza geldim.
Bebeginibekkleyenn tosbiksmoms aynen öyle aslında çoğu kişiye cevp veriyorum ama tontis babaanem soyleyince bişey diyemiyorum 😅
mehtapppppp Bebeginibekkleyenn benim oğlumda 72. Cm ama 47 cm doğmuştu. Doktorumuz 1 yıl içinde 24-25 cm uzaması gerekiyor 25 cm de uzadı zaten o yüzden normal dedi. Eğer kızınız doğum boyuna göre 25 cm uzadıysa boyu normaldir