Emirinannesifiliz42 Buğün kalça çıkığı testine götürdüm oğlumu biri 60 diğeri 59 çıktı ultrason da doktor çift bez kullan dedi bir ay sizce normal mı değerleri
suesmom Emirinannesifiliz42 bizde öyle 1 ay filan kullandık çift bez sıkıntı olmadı 😊 gelişimleri geç tamamlanır çok erken gelmişsin kontrole demişti doktor 😂 sanki ben belirliyoruz ne zaman gideceğimi
Misskokulum Emirinannesifiliz42 kuzum değerleri çok iyi çıkıklik denmez bile zaten olması gereken alt değer 60 bizim de 58 di 1 ay çift bez taktik 60 olmustu kafaya takma kemik geliştikçe kendi kendine oturuyor elinden geldiğince bacaklari ayrık M şeklinde dursun (kurbağa bacağı gibi)
suesmom minnakleblebi Emirinannesifiliz42 galiba ilk 1 aylık gittik çift bez tak dediler sonra 3 aylık gitmis olmam lazım 🙄
suesmom Emirinannesifiliz42 yalan soylemim ultrasonu almayı unutmuştum sinirim bozulunca ama 60 a 59 su sanırım
suesmom Emirinannesifiliz42 aynen aynen hiç kafana takma cikiklik değil o gelişimden dolayı dedi doktor bana. Şimdiye kadar çift bez kullanması gerekip ikinci geldiğinde çıkık olan hic olmadı dedi 😉
Emimehmet123 Kızlar benim bebeğim 4ay 24 günlük ama hala kalça çıkığına gitmedim ilerde sıkıntı yaşar mıyım acaba
Misskokulum Mrs_Sunshine Emimehmet123 yani hala gec kalmış sayılmazsınız erken tanı çok önemli ihmal etmeyin bi ara çocuk doktorundan randevunuzu alıp içinizi rahat ettirin ❤️