Doraveduru 3 ay 8 günlük bebeğim bir kaç gündür çok huzursuz uyumuyor kakası yeşil ve ayaklarını karnına çekerek ağlıyor gaz çıkartır gibi birde 3 aydır gazimiz yoktu gazlı bir bebek oldu neden olabilir alerji üşütme başına gelen var mı böyle şeyler
Misskokulum Doraveduru oğlum da 3 aylık canm aynı şikayetler bizde de var buna ilave bir de mukuslu kaka sanırım alerji var doktorumuz öyle dedi
Akgulgul Doraveduru canım hemen doktora git bence benim bebeğim 2 aylık benimde öyle yeşildi doktora gittik kaninda enfeksiyon çıktı 3 gun hastanede yatti
Doraveduru Birde kucakta onunla konuşursak ilgilenirsek mutlu gülüyor ama yataga bıraktığımız an ağlıyor
Misskokulum Doraveduru benim oğlum da öyle kucağa alınca susuyor bıraktığım an ağlıyor son 1 haftadir böyle çok yoruldum 😣
Doraveduru Akgulgul ateş falan var mıydı ve kaç gün sürdü yeşil kaka bizden birşey istemedi çünkü doktor
Akgulgul Doraveduru ateş daha sonra yaptı iki gün sürmüştü yesil kaka bizden de ilk doktor istemdi sonra baska doktora gittim o buldu