Elizan_Annesi01 Kızlar bebeğim 3 aylik olmasına 1 hafta kaldı son 1 haftadır altını çok kirletmiyor önceden 5 6 bezi o şekilde degistirirdim şimdi gun de 1 defa bile değil nedeni nedir acaba
asdgghjkk Elizan_Annesi01 benim beneğim daha 1 aylık 4 gündür yapmıyodu şimdi yaptı doktor normal dedi
Misskokulum Elizan_Annesi01 Anne sutu alan bebeğin 14 gune kadar kaka yapmaması normal canm büyüdükçe kaka sayısı azalıyor benim oğlum 3aylik eskiden her bez değişiminde mutlaka kaka vardı şimdi günde en fazla 2 kere yapıyor bazen 1
Zuleyham Elizan_Annesi01 kakasini gunde 1 defa yapmasi guzel ama cisini gunde 1 defa yapiosa doymuyodur
Elizan_Annesi01 asdgghjkk işte ben bu durumla hiç karşılaşmadığım için merak ettim normal midir degilmidir diye canim
Elizan_Annesi01 Misskokulum Gerçekten çok şaşırdım evet benimki anne sütü tek alıyor o zaman endişe edecek bisey yok teşekkür ederim canım
GirayinAslisi Oglum 3 bucuk ayliga geldi 2.aydan beri haftada bir yapiyor en son persembe yapti yarin tekrar yapmasini bekliyorum anne sutu alanlarda doktor 15 gune kadar normal demisti