aslgrs Bebeği 7 den önce uyanan anneler tek uykuya saat kaçta yatırıyorsunuz. Birde hangi ayda geçtiniz. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bizimki sabah en geç 6:45 de kalkar, 2 uyku yapıp 40 ar dk uyur. acaba tek uykuya geçmem mi lazım.
Ays21 aslgrs çok erken kalkıyor bebeğiniz yani gece uykusuna kadar tek uykuyla idare edemeyebilir. Aslında 40 dk da ideal. Neden tek uykuya geçmek istiyorsunuz. Gece uykuları sıkıntılı mı olmaya başladı?
baharbahce aslgrs güne erken başlıyorsunuz baya tek uykuya geçerseniz gece uykusu da erkene çekilecek doğal olarak ve erken uyanmaya da devam edecek diye düşünüyorum tek uyku sinyalleri almadan düzeni bozmayın bence o kendisi belli edecek çünkü 13 aylık kızım tek uykuya geçtik biz
aslgrs Ays21 cevap için teşekkür ederim☺️ acaba tek uyku yaparsam gündüz en azından 7 den sonra kalkar mı dedim. Bazen gündüz uykularına direniyor. Gece uykularımızda bir sıkıntı yok aslında . Tek uyku sinyalleri nasıl oluyor bilmediğim için
baharbahce aslgrs aslında 14 aylık en geç 9bucukta uyumuş oluyor demişsiniz geçebilir de çünkü benimki sabah 7:30-8:30 arası uyanıyor öğlen 12:30-13:30 arası uyutuyorum 1bucuk 2 saate yakın uyuyor akşamda 20:30-21:30 arası uyuyor. Ortalama 1 ay boyunca bazı günler ikinci uykuya yatmak istemedi yatırdığım günler gece uykusu 11 lere sarktı ertesi gün geç uyandığı için tek uyku yaptı sonraki gün yine çift derken böyle bi döngü içindeydik son birkaç gündür net olarak tek uyuyor artık 4bucuk 5 saat uyanık kalmadan uyumuyor
aslgrs Suasli 14 aylık akşam en geç 9 buçukta uyumuş oluyor aksi bir durum olmadıkça. Sabahta en geç 6.45 te kalkıyor
aslgrs baharbahce teşekkür ediyorum. Bende o şekilde takip ediyim ozaman. Uyumama sinyalleri olursa bi deniyim
baharbahce aslgrs yani şöyle söyleyim iki uyju yaptığı zamanlar 3-3.30 saat sonra uyutmaya götürüyordum asla uyumak istemiyor direniyordu uyursa 30-40 dk sonra uyanıp akşam 5 6 gibi şekerleme yapmak istiyordu tekrar öyle olunca da gece uykusu sarkıyordu baya uzun sürdü bizim çok yorucu bi süreçti geçiş dönemi ama geçince sende çok rahatlayacaksın tek uyku ama uzun uyku gece de yorulduğu için çok uyanmıyor
aslgrs baharbahce evet gündüz 2 uyku yapıp az uyuyunca bende acaba tek uykumu istiyo diye düşündüm.sabah uyandıktan 6 saat sonra falan uyutucaz sanırım değil mi
baharbahce aslgrs ilk uyandıktan sonra 6 saat dayanabileceğini sanmıyorum çok huysuzlanır ağlar yani benim kızım öyleydi onu da denedim çünkü 4bucuk 5 saat sonra deneyebilirsin ama öğle uykusundan kalktıktan sonra 6 saat dayanabiliyor canım