Dogacelik farelikoyunkavalcisi arkasini cevirince bebegin gogsunu sol kolunuza dayayin kollarin altindan kavrayin. Dizlerinin ustune otursun sag elinizle de yikayin
sonbezbukucu yavaştan oturmaya başladıysanız ve banyonuz müsaitse mama sandalyesine oturtup yıkayabilirsiniz
hry410_ Dogdundan berı kendım yıkıyorum benımde oğlum hareketlı bı bebek küvet fılesınde yıkıyodum yada beraber gırıyoduk sımdı 8 aylık oturdu ıcın kolay oluyo
Abaegrk farelikoyunkavalcisi anladım o zaman olmaz tabiki. Ben yalnız yikamistim hep bebeğimi bu oturağı alalı 1 ay oldu yani 6 aya kadar yalnız yıkadım ve benim bebe de çok hareketli olduğu için kendini öne çok atıyordu bende bedenime iyice yaklaştırıp öyle yıkadım hep onunla birlikte bende sırılsıklam oluyordum 😁
Novamom_ farelikoyunkavalcisi ben doğduğumdan beri tek yıkıyorum ama ben filede küvette yıkamadım hiç e bebekten banyo desteği almıştım duşa kabinin içinde öle yıkadım hep
Gzdnr17 farelikoyunkavalcisi oturaklar var onlardan alabilirsin Hala oturmuyorsa o zaman sende onla duşa gireceksin kucağında yıkacaksın
hbbt farelikoyunkavalcisi banyo oturağı alıp banyoda yıkayın bence Allah korusun düşer falan travma olusur