balkopuk Kızlar merhaba kızım 1 yaşına gırdı ayak taban ölçümü 12 buçuk sızce kaç numara ayakkabı alınması gerek daha yürümüyor ama vıcconun pandufundan alsam dışarda gıyebılır mı
SevimliHayaletCasper balkopuk çoğu markanın ayakkabı ölçüm tablosu var ordan bakıp alabilirsiniz. Vicconun ilk adım ayakkabıları güzel onlardan tercih edebilirsiniz
acimavi balkopuk vicconun sitesinde tablo var, ölçünün hangi numaraya denk geldiğini gösteren. 12,5 cm ise 1 cm büyük almanız gerekir, tablodan bakın 13,5 cm kaç numaraya denk geliyor, ona göre alırsınız
balkopuk SevimliHayaletCasper bır tane aldım vıcco dam 23 numara tek kalmıştı ındırıme gırmıstı ama büyük geldi ilerde gıyer diye düşündüm ama şöyle kenarları açılma yapmış kızım etıketı koparmış ıade alırlar mı acaba bılemıyorum LCW dan alındı
balkopuk acimavi öyle yaptım aldım 1 no büyük olsun daha yürümüyor diye 22 almam gerekıyordu ama 23 kalmıştı bende yine aldım lakın kenarlar böyle açılması var ve etıketı kızım sanıyelık yırttı ıade alırlar mı etıket foto da bellı böyle tekrar taktım da bılemedım
acimavi balkopuk bana orijinal vicco değil gibi geldi, taban dikişleri yamuk da görünüyor, bir de bu modelin beyaz tabanı baş parmak tarafından yukarı doğru çıkıyor öyle bir modeldi. Uzak değilse mağaza değişim için bir sorun derim. Etikette sıkıntı farkedilmiyor
balkopuk acimavi etıkette sıkıntı olmasında lcw dan aldım yanı guvenılır bıryer sözde ılk alısım ondan pek anlamadım iade gonderıcem zaten evet dedıgınız gıbı dıkısler yamuk ama ucu dışa doğru kıvrak zaten
balkopuk SevimliHayaletCasper iyi bari etıketınden dolayı belkı almazlar diye tedırgınlık yaşadım teşekkür ederim