zeynomm9_1 Bebeğim süt alerjisi olduğu için süt urunleri tuketmiyorum kalsiyum alabilcegim siiznde kullanıp onerdiginiz destek hapı varmı bu süreçte dişlerim zarar görsün istemiyorum
zeynomm9_1 Gamzellik teşekkürler ederim peki bunu direk eczaneden mi alayım recetelimi aliyorsunuz fiyat farkı oluyormu
defnedeniz2124 Süt alerjisi belirtileri neler oluyor acaba benim kızım sürekli bi sancı halinde hep huzursuz ve bir uyanıyorsa akşama kadar toplasan 1 saat zor yatıyor tuvaletide mukuslu geliyor
Ardenaden defnedeniz2124 gaz sancisi mukuslu kaka emerken karindan ses gelmesi.kaka yaparken sesli kaka yaomasi ve ishal gibi.kaka da kan da olabiliyor konak gecmeyen pisik bebekte hırıltı
defnedeniz2124 Ardenaden teşekkür ederim bir çoğu var bizde sanırım süt ürünlerini keserek şikayetimin azalıp azalmadığını gözlemlemem gerekir nisan ilk haftası doktor kontrolümüz var ona görede doktora bilgi veririm
Merve539s zeynomm9_1 osteocare kullandım ben ağrılarımı da hafifletiyordu gerçekten. İçerisinde süt proteini olmayan nadir takviyelerden diğerleri etkileyebilir demişti doktorumuz
Bebegim38 zeynomm9_1 doktorum bana da osteocare önerdi sadece günde kaç tane alınacağını sormayı unutmuşum.
Gamzellik Bebegim38 sabah akşam almamı söyledi eczacım, özellikle yemeklerle birlikte alınırsa daha etkili olurmuş