hasibe12 Merhaba bebeğim 4 günlük kontrole götürdük sarılığı yükselmiş ve kilo kaybı vermiş ek olarak 2 saatte bir bi kere mama bi kere de sağıp veriyoruz 30 cc mama 30-35 cc de sütüm den sağıp vermeye başladık
dilanbulut21 hasibe12 sık sık emzirirsen geçer sütüm yok sütüm az yetmiyor deme ona yetiyor yarım saatte bir emzirin bnmde kızım ilk doğduğunda sarılık olmaya başlıyor demişlerdi bol bol emzirdim geçti üstelik sütüm az olmasına rağmen hasibe12
mlkmlk123 hasibe12 Bol bol emzir hem sütun artar hemde sarılıgı azalır mama gerekliyse vermeyi ihmal etmeyin kesinlikle kaybettiğindende fazlasını geri alır merak etmeyin geçmiş olsun💐💐
hasibe12 dilanbulut21 benimki sürekli uyuyor uykusunda verdim kaldıramıyor daha demin 45 cc sağdım 10 cc kaldı uyuya uyuya verdim ağzını açtırıp
mlkmlk123 hasibe12 sarılık uyku yapar ayak altını burnunu oynatıp uyandırıyorduk beslenmesi gereken zaman da uyumasına izin vermemelisin ki daha fazla artıs olmasın
dilanbulut21 hasibe12 uyuyorsa mutlaka uyandırın bnmkide uyanmıyordu zorla uyandırp emziriyordum her defasında uykudan uyandırıp emzirin uykuda içiyorsa uykudada verin ama sürekli verin geçer sade sarı tülbent yazma varsa üstünü örtün oda iyi geliyor diyorlar
ece54 hasibe12 sadece sağıp vermeyin bebek emdikçe süt daha çok artar. Bol bol ten teması yapın hatta.