Eslem123_ Kafayı yicem vallahi uykusuzluktan deli olacam bana dua edin ayakta durabileyim. Hiç mi uykusu gelmez bı bebeğin ya gözleri benimkinden açık uyumuyor. Yoruldum vücudum ağrıyor artık
Eslem123_ klcgillerer 5.5 aylık gazı Yok sadece uyumuyor gözümü kapatma izin vermiyor ne olur ne olmaz diye ağrı kesici de verdim. Ayağımda salladım ne yaptıysam uyumuyor dişe bağlıyorum ama bu kadar da olmaz ya insan hiç mi uyku sevmez ya bebeksin sen daha
klcgillerer Eslem123_ benim oğlum 5 yaşında ama küçükken ayniydik hamak salincak alıp üzerine yemeni atıyordum hatırlıyorum yani çok ağlardı ama dalardi bı şekilde eşinle yada esin uyuyorsa bi yere bı çarşaf bağlayıp sallasanmi carsafta
Ogretmenannex Eslem123_ salıncak gibi bir şeyden yardım aşın diş huzursuzluğu olabilir . O daha küçük annesi kimbilir ne dersi ağrısı var . Sakin olun dışardan destek aile arkadaş vb alın birimiz bakarken diğeri bi hava alsın. Boşuna ağrı kesici vermeyin . Kolaylık diliyorum
Eslem123_ klcgillerer ikimizi de perisan etti bu kız yemin ederim bı hafta dir ne gecem var ne gündüzm