mervebekel emineea bioderme ve la roche ortak kullanıyorum atopik dermatiti vardı şuan hiç bir şey kalmadı
merve20111922 mervebekel bu kremlerin içeriği temizmi bilginiz varmı lâ Roche ben kendime kullanıyorum elimde var ama bebeğe kullanmadım hiç bilginiz varmı içeriği konusunda
Gonuel mervebekel merhabalar benim bebeğimde de atopik dermatit var ve alerjisi çıktı.. Doktorumuz bize la roche posay verdi ama yüzünü daha kötü etti 😓 bioderma iyi gelir mi acaba ya
Ebeguy Kelebek_45 3 buçuk aylık bebeğim yüzünü kaşıyor hep biraz kuru gibi cildi tabsiye eder misiniz🥹
mervebekel merve20111922 parfüm alkol yok immünoloji doktorunun tavsiyesiyle başladık bebeğime aldıktan sonra bende kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
bircemoms emineea doktorumuzun tavsiyesi ile b good atopik seriyi kullanmaya başladık çok memnunum kızımın yüzü saç dipleri pıl pıldu şuan yumuşacık pürüzsüz 🥰
buddyx Kelebek_45  https://ty.gl/h7m00wlryw Bu mu acaba 46 günlük bebeğime kullanabilir miyim evde var
atlasinannesi48 Doktorumuzun önerisiyle bioderma atopik ciltler için olan nemlendiriciden kullanıyoruz
Menessasmom emineea bioderma yeni aldım çok iyiymiş gerçekten hem kızım hem hem kendim çok kuru ciltliyim baya nenlendiriyor kızımın döküntüleri gitti
Hdemir1618 emineea mustela kullanıyorum ben pamuk gibi yapıyor doktor tavsiyesiyle alfım dışarı çıkınca soğuktanda koruyor
madszemn emineea eyüp sabri tuncer 👏 bilindik butun markalar alerji yapti en iyisi eyup sabri en dogali