alya0 13 günlük olduk gündüz çok güzel uyuyor hatta zor uyandırıyorum emzirmek için ama gece uyumuyor 3 4 saat sürüyor uyutmam napıcam😞😞
gencmom_ alya0 onun şuan gündüz gece ayrımı yok maalesef ki sizde sabah dinlenip gece hazırlanmanız gerekicek ama benim kızıma şöyle yapıyordum o günlerde’ Duş aldırırdım uyumadığı vakit masaj yapardım besler uyuturdum öneririm
Eliaemir Uyku destekleyici müzikler aç canım ben şu an mesela bebek uyutucu uygulaması var orada birden çok müzik sesler vs var ben öyle rutinime ekledim çok şükür 1 yaşındayız akşam gece uykumuz hep güzel oldu
Burkiyyy Eliaemir 10 buçuk aylık oğluma da yarar mı ya yıldım uykularından 😫 uyku diye bir şey yok nasıl böyle uykusuzluğa dayabiliyor anlamış değilim 😫
alya0 gencmom_ evet bende gece gündüz ayrımı olmadığı için gündüz uyanık tutmaya çalışıyorum ama ne fayda
Eliaemir alya0 tabiki enim bebeğim kolik olduğu için doğduğu günden beri açardım hatta bazı müzikler anne karnında hissiyatını veriyormuş
Eliaemir Burkiyyy valla benim bebeğim kolikti düşünün ben bile uykuya dalıyorum o müzikler ile hatta mozart for baby müzikleri daha hoş hem sakin hem rahatlatıcı 🤗
Sanal alya0 akşam 9-11arası genelde mızmız oluyor bi şekilde oyalıyorum bacaklarına hareket yaptırıyorum gazını çıkarıyorum 11 den sonra artık yorulduğu için derin uykuya dalıyor iki saatte bir de emmek için uyanıyor