bakkalemzigi Grupyildizi bende yatıyorum gözüm kapalı rüyalar görüyorum ama uyanık gibiyim de sanki tüm gece uyumamışım gibi ama o zaman rüya naısl görüyorum onu da anlamıyorum hep halsizim bu yüzden
Grupyildizi bakkalemzigi ah ayni iste ben bende oyleydim simdide vucudum sanki titriyor dostan birsey yok icten icim titriyor inanki bay bay damla aldim simdide onu icmeden uyuyamiyorum onami bagmli yaptim kendimi bilmiyorum
TimurS Grupyildizi bende öyleyim kendimi bildim bileli uyku problemim var her koşulda her ortamda kafasini koyunca uyuyan insanlara çok inanmıyorum.Siz çok düşünen birimisiniz peki öyle insanlar uykuya odaklanmakta zorlanirmis
TimurS Grupyildizi geçmiş olsun bizim uykusuzlugumuz geçmez annemde benim gibi oda çok düşünür uyuyamaz hic
Grupyildizi TimurS uykuya gecme sorunum var birde bu aralar icim titriyor gbi oluyor uykuda cok tuhaf
TimurS Grupyildizi iç titremesini anlayamadim o bende yok ama çok düşünürüm ben beynimde laf lafı acar sacma sapan herşey aklima gelir buda uykuya dalmami zorlastirir
LavininAnnesii TimurS ben de tam olarak böyleyim. Her gece aynı şeyi yaşıyorum uykusuzum ama asla dalamıyorum. O kadar zor bir durum ki yaşamayan biri anlayamaz.
Gul-42 Grupyildizi suan sersem durumdayım valla cıdden sınır hali oluyor birde uyuyamadıgım ıcın dön dön benımde oyle gece yatarken ıcımde bırseyler kopuyor
[silindi] Gul-42 benimde beynimden aşağı bir anda kaynama oluyor tam uykuya geçiş esnasında sanki anlık felç geçiriyorum gibi 30-40 saniye sürüyor kıpırdayamıyorum tabiri caizse karabasan çökmesi gibi ama karabasan değil
Gul-42 [silindi] o dedıgınız bende ara ara olur nadıren ölecem sanarım hayatım fılm serıdı gıbı gecıyor gozumden
[silindi] Grupyildizi benimde beynim uyuşuyor kıpırdayamıyorum gözlerimi açamıyorum böyle karabasan çökmesi gibi ama karabasan değil anlık felç geçirir gibi tam uykuya dalma esnasında oluyor