aslihan123 Merhabalar bebeğimin sırtında ve omzunda kırmızı ufak ufak çıktı kaşınıyor ek gıda başlamıştık böyle olunca kestim tamamen ama geçmiyor 6buçuk aylık
yumikii aslihan123 benim bebeğimde oldu böyle hiç bir sebep bulunmadı cildiyeye götürdüm 2 krem yazdı karıştırıp verdi eczane onun sayesinde geçti . Bide bu süreçte granül sabunla yıkayın kıyafetlerini ve mutlaka yikama bitince durulamada yapın
yumikii aslihan123 omo mu o süreçte bende kullanmıştım acaba o mu yaptı ya şimdi geldi aklıma siz diyince. Hacı Şakir saf granül sabun alın bence hemen ama mutlaka durulama yapın
aslihan123 yumikii ekstra durulama yapacam tamamdır. Ondan alıp deneyim birde ya elma fln verdim sırasıyla bi sıkıntı yoktu birden böyle çıkınca geçmiyor birde nemlendiriyorum biraz sönüyor geri kızarıyor ☹️
yumikii aslihan123 bize verilen kremlerle 2 gün içinde geçti bide benim bebegim acısından ağlıyordu çığlık çığlığa
aslihan123 Bilen7 şuan gidemem ama 1 hafta ancak gidebilirim çok acil gibi durmadığında. Bura bir yazayım dedim çok teşekkür ederim
Bilen7 aslihan123 gidene kadar çok sıcak su ile yıkamayın ılık ile çok hızlı ve seyrek günlerde yıkayın, kalın ve yün giydirmeyin. Bol bol nemlendirin geçmiş olsun çok