fatmaegekrbc Kizlar oglum 4 aylik ama uykuya direnmesi dogdugu zamandan beri var ve hic gecmedi artik tukenmek uzereyim siz uyuturken nasil yapiyorsunuz bununla nasil basa cikabilirim lutfen yazarmisinizzzz
Esraprm fatmaegekrbc bu haftasonu 1 yaşına giriyoruz hala uykuya direniyoruz. Geçmiyor bacım geçmiyorrr. Hiç erken kolay uyuyan bebeklerden olamadık. Yapan nasıl yapıyor hayret edip bravo diyorum :)
alpikooo fatmaegekrbc benimkinde öyleydi hoş tam düzelmiş değil ama hamak aldım işe yarıyor yoksa kesin all
Zeynepmustafa5763 fatmaegekrbc maalesef benimkide direniyor bazen tam düzeldi diyorum yok başa sariyoruz ama gün içerisinde dışarıya çıkarın temiz hava alsın eve geldiğinizde duş aldırın nebe suresi dinletin kızlar sakinleşip mayışıyorlar kurtarıcı 3 gün boyunca bu şekilde saati geldiğinizde uyutun
MiraySu55 fatmaegekrbc 2 yastan blildiriyorum bizim gibiyse geçmis olsun geçmiyor maalesef hala öyle dogdugundan belli uyku konusu çok kötü
fatmaegekrbc @“Esraprm”#p30411943gercekten bravooo cidden saat 10 dan beri uyutmaya calisiyorum daha bu saat oldu hala ayakta uykusu basina vurdu ve sadece aglamasi var
fatmaegekrbc alpikooo var bacim ondanda var ama gece uykusuna gecerken bisey oluyor cocuguma sanki uyumamak icin elinden geleni yapiyor
alpikooo fatmaegekrbc valla benim oğlum 24 saat uyutmasan yedirmesen gık demez oturur senle değişikler
fatmaegekrbc Zeynepmustafa5763 havalar çok soguk suan o yuzden cikartamiyorum ve benimkisi asla disarida duran bir cocuk degil ciksakta 5 dk anca duruyor gunduzleri gayet guzel direnmeden uyuyor ama aksam olunca bisey oluyor sanki cocuguma birde sureyi deniyim yarin tesekkurler
Zeynepmustafa5763 fatmaegekrbc rica ederim ne demek süreyi dinlet ve uyuduğu odada kuranı kerim bulundur nazar da olabilir ben huysuz olduğu zaman bu yöntemleri deniyorum ve işe yarıyor umarım sizin bebişte de işe yarar🌸
fatmaegekrbc MiraySu55 herhalde bizimde hic bitmiycek ama gercekten cok yorucu bi surec dogdugu gunden beri bir kere aglamadan uyudugunu hatirlamiyorum ve bunu basara bilenlere gercekten tebrikler