MihraEliff gak bir çay kaşığı calpol ver birde ayaklarına soğuk kompres uygula bir tulbente sarıp buzu
yasemin_bilgili gak kat kat giydirme 37 falan sa bir çay kaşığı mor calpol ver hemşire öyle demişti bşze bide elini yüzünü ayaklarını bi yıka ben öyle yapmıştım, geçmiş olsun inşallah çabuk düşer miniğin ateşi 😇
Deletedmom_115 gak ben sağlık ocağına ne olur ne olmaz ağrı kesici şurup yazdırdım 1.ay aşısından sonra. 2.aşı 14 nisanda o zamanda aşıdan hemen önce o şuruptan bi çay kaşığı vericem
gak Calpol verdim bacaklarına soğuk bez koydum aşı olan yerlere üstünde de uzun kollu zibın vardı altında da Bi kat eşya 38.8 i gördük ateste
MihraEliff gak zibini uzun kollu giydirme japane kol giydir evin derecesi 22 23 un ustune çıkmamaya özen göster eğer ev 25 26 dereceyse uzun kollu zıbın birde bir kat eşya ile daha çok çıkar ateşi
MihraEliff gak çünkü ateşi yüksek 39 a ne kalmış duş aldiramicaksin 3 gün hemen üstünü hafiflet soğuk kompres yapmaya da mutlaka devam et ara ara
gak Sezeryan dogum yapttığımdan beri çoğunlukla Üşüyorum bebeğim de üşüyor diye düşünüyorum o yüzden evin derecesi 24 derece de
MihraEliff gak hayır öyle düşünme sen usuyebilirsin ama bebeğin üşümez doktorlar özellikle üstüne basa basa 22 23 derecelerde olması gerek diyor evin içi