tugceo92 Ebrumarbling evet domuz gribi salgını var Allah korusun. Eşimin arkadasinin 13 aylik bebeği geçen hastanedeydi serum takıldı. Yine ortak bir arkadaşımızın 26 aylık kızı yılbaşı akşamından beri hastanede domuz gribinden dolayı ateşi dusmuyomus çünkü. Influenza diye bisey. Ona da yaşıtı bi bebek var komşularının kızı ondan geçmiş. Allah korusun valla bebeklerimizi. size de çok geçmiş olsun cnaim
Gari_de_Gari -Mutluluk şükür bugün daha da iyi iğneler etkisini gösteriyor seslerimiz biraz daha bozuk ama böyle böyle geçecek ya
-Mutluluk Gari_de_Gari Aynen öyle kuzum inşallah bi kaç güne hiç bir şeyiniz kalmayacak kendinize dikkat edin acil şifalar diliyorum ❤
Ebrs Ebrumarbling evet canim kiz kardeşim 1 haftadir domuz gribi sebebiyle yoğun bakimdaydi cok şükür şimdi iyi. Aman dikkat edin cocujlar daha hassas oluyorlar bu konuda 😔
Aydnz Canım bugün bizde gittik salgın var ishal ve kusma vardı bir yere gitmenize gerek yokmuş dedi doktor havadan bile girermiş eve eşiniz bile üzerinde getirebilirmiş yokse ben ne dışarı ne de birini eve alıyorum
Thesra Ebrumarbling evet salgın var önce kızım grip oldu şimdide ben pazartesiden beri griple savaş halindeyim geçmedi bugün doktora gittim kaç değişimi yaptırdım inşallah geçicek
Eminemhbc Ebrumarbling Benim 3 yaşında ki oğlumda bir anda ateşlenmeye başladı dün gece bugün hemenn hastaneye gittim doktor ağır bir grip geçiriyor dedi bir sürü ilaç verdi dün gece hiç uyuyamadı yavrum daha yeni uyuttum inşallah uyur da biraz toplar kendimi çok zor bişeymiş ateş dudaklarına vurdu kıpkırmızı dudakları inşallah hemen atlatırız 😧😢