hddd İlk hipp denedik çok kabız oldu sonra bunu aldık kabız değil ama kına gibi bı kaka yapıyor kilo alımı çok az meme ve mama şeklinde gidiyoz 3 aylık aylık 500 600 gram zorla alıyor başka mamaya mi geçmeliyim kabız yapmayıp kilo aldıran ne alabilirim
sykrmvrl hddd mamada demir olduğu için kakasını kıma gibi yapıyor bizde 5 aya kadar kullandık artık kilo alımımız çok düşmüştü yeni smaya geçtim şuanlık memnunum kilo aldırıyor diye ona yöneldim
hddd sykrmvrl bizim hep düşük kaldı kilo doğduğunda hipp aldık 1 ay kadar meme de olunca çabuk bitmiyordu kabız oldu o ay bide idrar yolu enfeksiyonu oldu 400 gram almıştı antibiyotik kullandık Aptamil prosneo ya geçtik kabız yapmıyor diye sevdim ikinci ay 1 kilo almıştı benim için çok güzel mutluluktu üçüncü ay yine çok az almış
sykrmvrl hddd optipro aldım sorun yaşamadım kaz kabızlık ama farkettimki prosneo daha çok tuvalete çıkarıyor kaka yapıyordu yediği gibi sma günde 2 3 kere yapıyor bence o yüzden kilo alımı azdı mamayı yediği an alttan çıkarıyordu günde 4 5 6 kaka sayısını buluyordu
hddd sykrmvrl bizde kaka da net değildi bı oluyordu günde 2 3 kere bı oluyor dort beş gün yapmiyor dün eşim optipro nun küçüğünü bulamadı normal Aptamil almış bu kutuyu da deneyip öyle alırım optipro