Edaaaden Arkadaşlar 32 gün oldu doğum yapalı ama hala dikiş kenarlarım göbek deliğimin etrafı hala acıyo yani tam olarak ne zaman geçer bu ağrılar 🤦
dugme Edaaaden 11 saat normal doğum sancısı üstüne sezeryan 5. Gün evi süpüren ben,bence doktorların elinin hafifliği ve kişinin bunyesiyle alakalı ama yinede bir doktora git baksınlar dikislerine falan derim ben çok geçmiş olsun
mlkmlk123 Edaaaden Çok çok erken 4.5 aylıgız bazen aklım çıkıyor ters bir harekette uyuşukluk geçti ama yıne dikkat edilmesi gerekiyor bence normalde agrı olmuyor pek zorlayınca oluyor maalesef
Edaaaden dugme yani 20 gün olduğunda göründüm hicbi sorun yok dedi yine 40 muayenesi içinde gidicem ama benim zaten acı eşiğim düşük de ne bilim sanki çoktan geçmesi gerekiyodu gibi hissediyorum ister istemez 🥴
Pamukbaby Edaaaden çok normal çiçeğim aynı bende sen gibi koştura koştura doktora gitmiştim ben neden düzelmedim diye bana dur bakalım bismillah demişti 😂 geçicekde işte biraz zaman lazım 🫂
Edaaaden Pamukbaby evet doktor da bana 29 gün olunca gittiğimde iç dikişlerin bile 6 ay da anca düzeliyor sakin ol demişti ama ben biraz fazla panik bi insanım hemen sorun var sanıp korkutuyorum kendimi 🥴😂
dugme Edaaaden öyle düşünme herkesin bünyesi farklı benimde hala çok şiddetli sırt ağrım var normal doğumdan kalma kendine zaman tanı 🌸
Pamukbaby Edaaaden hahahshhdhdh sezaryen olduğum gece yürüdükçe dikişim açıldı sanırım kanıyor mu diye kontrol eden ben 😅😅 alışıyor insan yavaştan
Edaaaden Pamukbaby yaa yalnız değilmişim ben hala her gece eşime gösterip soruyorum baksana normal mi kızarmış mi açılmış mıdır diye o da bıktı garibim 😂😂
Pamukbaby Edaaaden benim 11 ay olacak nerdeyse ağır bi iş yaptığımda eşime koşa koşa dikişlerim söküldü sanırım diye ağlıyorum 😆
Edaaaden Pamukbaby bende kesin öyle olucam 😂en azından şu her zaman ağrıma kısmını geçsem bi tık rahat olurum belki 😂🥴
Edaaaden dugme evet belkide benimde bünyemle alakalı teşekkür ederim inşallah hepimiz bu ağrılardan kurtuluruz bi an önce 🥲
Edaaaden Yagmurun_annesi123 oo canım eğer 1 seneyse Allah en çok eşime yardım etsin sürekli onu darlarim artık ben 🥲😁