AlyaaSu Dilara4535 canım dakikalarca kalma dikişin üzerini kapatacak su geçirmeyen bantlar ile ılık ve kısa süreli duş alabilirsin hem sende rahatlamış olursun ve 3 gün sonra güzelce duşuna girebilirsin ilk gelen süt ağız sütü bebeğin için çok önemli bol bol emzir sütüm gelmiyor diye stres yapma stres sütün gelmesini daha da geciktirir
Dilara4535 NisammM amin kuzum 🙏🏽 Bakalım nasıl günler geceler beni bekliyor heyecanlıyım ☺️ Gebelikte altın çağımı yaşadım ne bulduysam yedim 17kilo aldım inşallah şimdi de lohusalığın arkasına sığınmam😄 kibar ve hafif beslenmek lazım anladım 🙈
NisammM Dilara4535 ilk bebek de biraz acemi oluyo insan uykusuz gecelere alişmak zor hele 2 saatte 1 uyanip emzirmek gazıni cikarmak ama en tatli zamanlari sonradan ilk zamanlarindaki kokusunu dahi ozluyo insan tadını çikar lohusaliğın bebeğinizle lohusa balayısı yapın 😂
Lala9358 Dilara4535 e bebekte promalt icecegi satiliyor baya süt yapiyor bol yesillik tuketin incir kompostosuda cok sut yapiyor tavsiye ederim bide emziren anneler cayi var hem sut arttiriyor hem gaz olusumunu engelliyor. Gaz yapmayan demissiniz ama bulgur pilavida acayip sut yapiyor ama maalesefki gaz yapiyor
Deletedmom322 Dilara4535 ya ben de doğumdan sonra kaysı hoşafı içmiştim, bebeğim çok fena ishal olmuştu. Her bünye farklıdır tabiki de, yine de dikkatli tüketin derim. Bebeğinizi de hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza 🤗
Mini9 Dilara4535 ben de spinal sezaryen olmuştum ☺️ süt için bol bol su tüketmeni tavsiye ederim incir de aynı şekilde bi de dereotu 👍🏻 Baharatlı yiyeceklerden uzak durmanda fayda var ayrıca kendini de sıcak tutmaya çalış ayaklarını ve göğsünü sıcak tutarsan gaz için önlem almış olursun ama bu gaz konusu öyle bi şey ki bazen ne yaparsan yap oluyor 🤷🏻♀️
Areliko Dilara4535 hastanedeyken kayısı suyuyla sodayı karıştırıp bir iki kaşık bebeğine verirsen gaz yapmıyormuş ben unuttum yapmayı ama yapan çok tanıdığım var gaz yapmıyor dediler
Arven10 Dilara4535 Öncelikle bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almanızı diliyorum😊 yemek konusunda doktorum beni kısıtlamadı sağlıklı beslenmeye dikkat ettim bol su bir de alkolsüz bira ve boza benim sütümü en çok arttıranlar oldu tavsiye ederim 😊
Eslem_Somuncu Dilara4535 ben tavuk suyu corbasi ictim bide yayla corbasi ictim hastanede surekli. Birde komposto kayisili kuru uzumlu. Sutum eve gelene kadar inmedi duş aldim oyle indi. Bunlari tuketmeni tavsiye ederim. Sen sezeryana girince biri corbalari kompostolari yapip kavonozo koysun getirsin sana ben oyle yaptirdin
Cinarinmelek_annesi07 Dilara4535 Bende ilk basta sut yapar dediler ictim ama sonra emzirme danismani kansere bile yol acar dedigi an biraktim pisman oldum insani uyustirurmus uyku bastirirmis insana falan sade bol sivi su ic bebegin uyurken sende uyu dinlen uyku da cok onemli
Ask2 Askmeyvesininannesi kesinlikle 2aydır annemlere memlekete geldim hala burdayım gitmeye korkuyorum annem uyutuyo ben uyuyorum😂😂😂