ObirPandora Merhabalar Bebeğe tatlı kaşığı ile mama yedirilirmi ben silikon kaşıkla da demir kaşık lada yediriyorum arada ben bebeğe demir kaşıkla yedirilmez diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum birde sizlere danışim dedim?
sokaklahmacunuu ObirPandora kayinvalidem alt katta oturuyor oraya iniyoruz bazen orada yediriyorum yogurt vs kasigi yukarida kaldigi zamanlar cay kasigiyla yediriyorum ben ama yedirilmez diye bilmiyordum mersk ettm bende bekliyeyim burda yorumlari
theblackvirgo ObirPandora kız bende kaşığı falan bazen unutup demir tatlı kaşığıyla veriyordum bendw bwkliyim bari isallah kötü bişey değildir
ObirPandora sokaklahmacunuu evet ben de ilk defa duymuştum süt dişlere zarar veriyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum
ObirPandora theblackvirgo hiç sorma ya bende diken üstündeyim aslında bana dediler arada bende demir kaşıkla veriyordum çok bilmişler öyle diyince içime kurt düştü🙄🙄
ObirPandora theblackvirgo inan bende bilmiyorum kararsızım bilen çıkar diye yazdım posta gelipte yazan yokki ama arada veriyorum napim
beyoglu67 Demir derken Herkesin evinde kullandığı celik kaşık mı? Ben hic silikon plastik kaşıkla vermedim. Hep tatlı kaşığı ya da cay kaşığı Bisey olmadiiiki ilk defa duydum noluyomus ki
ObirPandora beyoglu67 ya demir derken çelik demek istemiştim öyle yazmayı unutmuşum pardon ben yedirirken dediler işte çelik kaşık güya dişlere zarar veriyormuş çevremizdeki çoğu insanlar herşeye çok karışmayı severde içimede kurt düşürüyorlar 🙄
beyoglu67 ObirPandora amannn inanmaa Bizi annemiz sanki silikon kasikla mi doyurdu Biseyimiz yok cok şükür 😅