Myme37_ 54 günlük bebeğim dunden beri kakasini yapamiyo ikiniyo. İkindginda gazini az cikariyo ama kakasini edemiyo agliyo sinirleniyo
girlmam Myme37_ gaz ilacı kullanıyor musunuz ? Makat bölümune bebek yağı ile masaj yapın biraz uyarıda bulunun böyle yardımcı olabilirsiniz ama alışkanlık haline getirmeyin bu davranışı sonra bağırsak tembelliği olmasin
Beybishark27 Myme37_ günde 3 çay kaşığı kadar zeytinyağı verebilirsiniz. İster mamasına katın verin ister ağzına damlatın
Eneshtc Myme37_ Doktora danışmadan söylenenlere uyup da zeytinyağı falan vermeyin iyi bişey yapcam derken bebeğinize zarar verirsiniz bide.
Eneshtc Myme37_ 3 güne kadar normal diye biliyorum benim bebeğim de 2 ay 10 günlük çok gazlı ve sürekli ıkınıyo gazını çıkarsa bile bitmiyor gazı çıkaramayınca da sinirleniyor ağlıyor dediğiniz gibi yani gazdan olabilir muhtemelen
Myme37_ Anlayamadim ya gaz damlasi kullaniyorm evet haftda bws veya alti kere mama veriyorm genel olarak emziriyorum az emdigi yerde sagim yapıyorum zeytinyagina suan icin korkuyorum 😭 cok teşekkür ederim hepinize arkadslar sanieim makattan uyari yapcam
Elfmom1234 Normal gaz masajı yapın ardından bacaklarını karnına iyice yapıstıtıp bastırın sonra yukarı kaldırın, kızım kakasını yapamayınca bu etkili oluyor