kadirkerim Ayında başlayan avuç avuç dökülen saçlarım vardı kan değerlerime bakıldı bir problem yoktu öncelikle bir multivitamin kullanmaya başladım ocean mummy, Daha sonra araştırmalarım sonucunda biberiye suyunun saça faydalarını gördüm ve yapmaya karar verdim aynı zamanda da şampuan araştırdım. Ogx marka biotin keratinli dökğlme karşıtı şampuanınıda aldım. Bir buçuk bardak suya 1 yemek kaşığı bineriye kaynatıp 5 dakika demlenince süzdüm soğuyunca fısfıs şişesine doldurup saçlarıma sıktım beklettim hiçbir kokusu yok kızlar emziren anneler için sıkıp bekleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman duş alın, her duştan önce sıkmaya başladım artık iki günde bir falan. İki kere yaptım daha saçlarım tokada kalmıyor tarayınca simsiyah dökülmüyor. Düzenli yapışta en kısa sürede daha da güzel olacağına eminim. Tavsiye ederim parladı ve dolgun gözüküyor saçlarım mis gibi oldular. Yağlanıp kepekleniyordu birde onlarda gitti tertemiz oldular.
kadirkerim Elf_27 o bir muştivitamin tabikide kullanabilirsiniz takviye dinç tutar enerji verir. İçerisnde biotin çinko vs var saç için ayrıca annelere yapılmış bi takviye