mgmoms Kızlar selam. 12 aylık oğluşum var 8-9 ay civarı tüm katı besinleri tüketirdi 10. Ayda dişler çıktığından beri katı şeyleri reddediyor isterse yiyor ama çok nadir oluyor bu durum gün içinde kraker bisküvi çilek mutlaka yiyor yani yemeyi bilmiyor değil bazen mücver yapıp yediriyorum isterse yiyor bazen taneli çorba ama istemezse diliyle dışarı atıyor püre haline çevirince yemeye devam ediyor mesela nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum pankek önceden her gün yerdik 2 bucuk aydan beri asla ağzını açmıyor ben koyunca da bir güzel tükürüyor 😂 bu arada katı yerken kusma öğürme vs olmuyor sadece diliyle geri çıkarıyor
Bebeginibekkleyenn Bizde 12 olmak üzereyiz bizde de durum aynı aynısını yaşıyoruz. Örnegin sabah ona yumurta yapıyorum yemiyor ağzından atıyor 2 saat sonra kendime yapınca ona da denetince benimkini yiyor bitiyor demekki o an istemedi aç değilmiş diyorum yoksa yemeyi biliyor Bende işin içinden çıkamadım 😅
ceylan34 Üstte kalsjn ya benim de kızım duzeltimis 8 aylık asla pütürlü yemiyo yutunca öğürüyo midesini bulandırıyor pütürlü çorba asla içmiyor😒🙄
sehpayacarpanserceparmak_ Bizde 12aylik olucaz mesela ben bisey yerken yemek istiyor veriyorum taneli yutuyor ama ona yaptigimda asla yemiyor diliyle disari atiyor,makarnayi filan verince diliyle disari atiyor yogurtla karistirirsam yiyor ancak. Bu arada hic disimiz yok