Minaaelaa Kızlar 33 günlük kızım var, gazdan çekiniyorum biraz ara sıra zorluyor çünkü bebeğimi. Şu ara canım tatlı çekiyor sütlü tatlı yemeye korkuyorum. Siz hangi tatlıları yapıp yiyorsunuz. Bide laktozsuz süt ile yapılırsa asla sıkıntı olmuyormuş doğru mu.
emilia Minaaelaa Ben her şeyi yiyordum, bebeğim kolikti. Öyle de böylede zaten gaz emerken bile oluşuyor yemene bak demişti doktorum bende yedim 🥲
yelizerduran Minaaelaa 20 günlük bebeğim her şeyi yedim sütlü tatlı, yoğurt, nohut hatta kola bile içtim öyle çok sancılı bir gaz hiç yaşamadım hala çok şükür, çok fazla takılınca daha çok oluyor bence o yüzden hiç kasmadım kendimi
Turkkahvesi_ Minaaelaa Bencede hersey den yiyin. Yiyin ki yediklerinizin vitaminini alsın bebeğiniz. Ne yaparsanız yapın illaki olacak gaz. Bir süreç ama geçiyor sonra Allah’ın izniyle. İnşaAllah kolaylıkla atlatırsıniz
Minaaelaa emilia yaa ama yiyince dahada fazla olmuyor muydu gaz . Bende öyle yapmak istiyorum ama çok korkuyorum vallahi ne yiyecegimi şaşırmış durumdayım aç geziyorum neredeyse
SiprayiL Minaaelaa valla ben de yiyemiyorum çok fazla tatlı. Süt ürünleri zaten yemiyorum da çikolatalı şerbetli yiyince de gaz yapıyor bizimkinde🥲
Minaaelaa SiprayiL her çocukta bir olmuyormuş da deneyerek bulmak gerekiyor ama denemeye de korkuyorum vallah
SiprayiL Minaaelaa ne zaman dikkat etmesem daha sancılı olıyor o gün. Yesem de yemesem de nasıl olsa gazlı diyemiyorum ben o yüzden
Minaaelaa yelizerduran yaa ciddi misin arkadaşım valla korkuyorum ben nedense çok şaşırdım vallah ne güzel
yelizerduran Minaaelaa gerçekten öyle hiç bişeyi çok düşünerek yemedim öyle inanarak yiyince gaz yaptığını düşünüyorum ben 😄 doktorumuz gaz sancıları olursa rahat atlatsın diye bitkisel biogaia probiyotik damla ve colex bitkisel şurup verdi gazı olursa da çok rahatlatıyor 😊
Minaaelaa Turkkahvesi_ evet ama yediklerim dahada tetikler daha kötü olur diye çok korkuyorum valla yemek yemeyi unuttum yediğim şeyler sınırlı resmen
busbustas Sütün böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum 😂 lohusayken kase kase sütlaç yiyordum bebeğime dokunmadı
Minaaelaa busbustas bebekten bebeğe değişiyor sanırım keşke yesem cesaret edip ama korkuyorum vallahi