A25aa95 Kızlar bayramlk 8 aylk ikizlerime salopet istiyorum lcw sitesine baktm begendiklerimde beden yok fazla seçenekte yoktu trendyoldada sevemedim varmı güvenilir bir site falan yada önerebileceginiz model
Rwerdst A25aa95 b&g baby ve defacto dan 2 takım aldım 1 takım daha alcsm. B&g de şuan %50+%20 indirim var. Siyah Kot salopet ve Zıbın aldım içine. 620 ye geldi sanırım. Normalde sadece salopet fiyatı 1200 tl 😅bir bakın isterseniz. Defactoda da şuan çok güzel indirim var. Hepsiburada da koton da falanda güzel indirim var. Sanırım sitesinde de var. Ben defactoyu da hepsiburada dan alıyorum diğer gün teslim oluyor. Öneririm yani bir onlara da bakın.
guzelannesi A25aa95 valla bende bulamadım. Ilk bayramimiz diye hevesleniyorum. Sizin bebekleriniz kız mı erkek mi ?
Zeynepinnannesii26 Melissadgnn Merhaba, Feyzakidsten toplu alışveriş yaptık henüz kargoya verilmedi, takipçisi çok fazla ve yarın kargoya vereceğini söylediler siz de alışveriş yapıyorsunuz sanırım ne kadar sürede geliyor kalitesi nasıl acaba göründüğü gibi mi
Rwerdst A25aa95 bu arada şimdi jetonum düştü. Bg aynı zara mango gibi ünlü bir marka aslında. Sanırım duymadınız. İstanbulda var bir çok mağazası