ozlemh bomgomy geçen sene alınan mağaza elbiseleri hanım efendi eski olmuyor üzgünüm cehaletinizle baş başa kalın sevilmemişliğiniz acısını başka insanlara taş atarak çıkarmayın iyi günler tabiiiiii böyle düşüncenize göre çok da iyi gün görmüyorsunuz :)
Tatlican bomgomy Eski demeni hadi bir tık anlamaya calıştim ama zevksiz demeniz gerekmiyordu dunyann en pahali guzel esyasida olsa kimsenn zevki kimseye uymaz
15022022 bomgomy gözlük tak bence bir eski değil. Zevkinize hitap etmemiş olabilir benim de tarzım değil ama böyle konuşmanız yersiz olmuş
ozlemh Tatlican eski de diyemez değil çünkü bilinen markaların geçen sezon elbiseleri zevksiz de diyemez binlerce insan alıyor sevilmiyor işte diğer post yorumlarına da bakarsanız irite edici konuşmalar yapıp acizliğini sergiliyor
Tatlican ozlemh Ya bana eski gelmedi zaten hadi diyelimki o eski gibi gördü nasl bakarsak öyle göruruzya onu demek istedim anlarim derken
ozlemh Tatlican evet diyorum ya kalbi dışına vurmuş sadece yani biz de biliyoruz eskinin ne demek olduğunu öyle olsa niye atalım buraya bi kendini doğada akıllı görüyor işte neyseeeee :)