Bugleminannesi28 Kızlar bebeğim 16 aylik olacak en son 2 ay önce 12 kg du suan kac bilmiyorum tombul birsey kalıpları küçük dedikleri için soruyorum kac beden almam lazm sizce ve kumaşları güzel mi alan varsa görsel atabilir mi?
Laden Bugleminannesi28 tek bir marka satmadığı için genel anlamda bir şey söyleyemem ama normal aldığınız bedenden bir beden büyük alın ben öyle yapıyorum tam oluyor. Çekme falanda yapmadı hiç ürünleri bu arada
senemtemur Bugleminannesi28 üründen ürüne değişiyor yelpaze gemiş olduğu için birden fazla getirtip o şekilde bakıyorum hoşuma gitmeyen olursa ya da kalıbı dar iade ediyorum ama tek aldığım yer diyebilirim aşırı memnunum
Sudee00 Bugleminannesi28 Ben doğduğundan beri ordan alıyorum çok güzel kumaşları kaliteli ve uygun fiyatlı benim oğlumda 16 aylık 12 kg genelde 3 yaş alıyorum çünkü biraz çekiyor kalıpları 3 yaş tam ideal güzel duruyor oğlumda kalıblı biraz
farelikoyunkavalcisi Bugleminannesi28 ben bayramlık alayım dedim 4 aylık olacak 1 yaş aldım yine küçük oldu iade ettim siz düşünün