ahsengunesveannesi Emzik almayan bebek için ne yapabilirim ya 3 aylık oldu kızım asla almıyor.Cesit çeşit emzik denedim en son Philips Avent aldım onu da almadı nuk,wee baby hepsini denedim
Aslananne2 ahsengunesveannesi tutmamasi iyi benim oğlum tuttu şuan nasıl birakacaz onu düşünüyorum bağımlısı 🤦♀️
salakmisincemilee ahsengunesveannesi almiyorsa zorlama sonra onu biraktirmakta mesele zaten buyumus 4. aydan sonra uykulari duzene girer
ahsengunesveannesi Tosbikkkk @Elfgrn @Aslananne2 @salakmisincemilee @tugbavepamugu Tesekkur ederim kızlar belki de en iyisi almaması zorlamıyorum da arada veriyorum alacak mı diye pes ettim bende ☺️
beyser ahsengunesveannesi ben iki kizimida bilerek başta emzik vermedim 3. Ayından sonra alistrdm ilk kızım avent shootie ikinci kızım avent air ile başladı hemen
ahsengunesveannesi beyser bende aldım ama maalesef almadı bı yandan iyi diyorum ama alsa da iyi olurdu diye düşünüyorum.Benim kızım biberonu bile tam olarak kavrayamiyor anlamadım neden böyle
beyser ahsengunesveannesi emzik büyük rahatlık bence eğer doğru zamanda biraktirirsan ben ilk kızımda 3 aydan sonra baslattm 2 yaşına gelene kadar biraktrdim baya işimi gördü emzik şahsen uykuya geçişlerde dışarıda tatilde dene sürekli özellikle uyudugunda belki alır
ahsengunesveannesi beyser arada sırada deniyorum ama zorlamıyorum.bugun tam 3 aylık olduk bakalım alırsa alır almazsa kalsın kafasindayim artık ☺️