Zmrfdn Bebeğim çok gazı var 3.5 aylık gece uyutmadi hiç rezene çayı versem faydasını görür müyüm gaz damlası bir işe yaramıyor.
3kedili2bebekli Zmrfdn rezene çayından zehirlendim 5 gün hastanede yattım gecen hafta yani 3,5 aylık daha su bile içmemesi gereken bebeğe içine yabani ot karısıp karismadigini veya alerji yapıp yapmayacağını bilmeden rezene çayı vermek isterseniz siz bilirsiniz.
nili1104 Zmrfdn bebeğe ağızdan su bile vermeyin diyorlar doktorlar kaldı ki bitki çayı hiç vermeyin hangi damlayı kullanıyorsunuz? Kimyon çayı için faydası oluyor. Mommys bliss night ve relactaz damla kullanıyorum memnunum. Diğerleri bir işe yaramadı
Aydanur24 Zmrfdn ben hepsini denedim nurse harways işe yaradı biz de. En ise yarayani buydu yani kolige tam olarak bir çözüm yok çünkü malesef biz 5 ay çektik,😬😬hatırlamak bile istemiyorum doğru damlayı bulana kadar denemeniz gerek.
3kedili2bebekli Zmrfdn her şey herkese yarayacak diye bir şey yok bebeğiniz daha çok küçük duş aldırıp masaj yaptırın her bebeğin çok gazi oluyor belki son 1 ayınız falan kaldı gazlı birazcik sabır annesi
Zmrfdn nili1104 kimyon çayının hiçbir faydası olmadı ne yapsam bilmiyorum çok gazlı bir bebeğim var sap simplex kullanıyorum
nili1104 Zmrfdn bende onu kullandım şaka gibi ama gram etki etmedi. İsmini verdiğim damlaları doktorunuza danışabilirsiniz