tubiiik_ alparslan1_ en sevdigim soguk baklava bugun misafirim var dün gece yaptım hemen bi soguk baklava
AdaBebekAnnesi alparslan1_ Bebeğimin süt ürünleri ve yumurta alerjisi var diyetteyiz sütlaç künefe kadayıf dondurma waffle gözümün önünden gitmiyor ve daha 10 Haziran’da test yenilenicek dua edin geçmiş olsun o zaman bari 🤲😂
kuzeytobaby alparslan1_ baklavaya canımı veririm 😄 nevzine yaptım bugün onu da çok seviyorum fikir olsun size de 🌸
ayseee_ alparslan1_ şerbetli ve kakaolu tatlılar bana ağır geliyor bi dilimden fazlası gitmiyoo ama sütlü tatlılar daha hafif benlik, onlarında hepsi değil en en sevdiğim çilekli magnolya 🤤 üst üste üç kase de yerim yani rahatlıkla hdjdkdkd birde trileçe
Semaaa39 alparslan1_ instagramda evdekigastronom diye bi sayfa var. Oradaki dondurma kıvamında muhallebi tarifi harika. Ölçü bire bir. Defalarca yaptım. Herkes cooook beğendi. Yalancı Tavukgöğsünün baska versiyonu gibi. Üzeri krema ve eritme çikolatayla falan kaplanıyor🤤🤤🤤🤤
ikitosbikannesi alparslan1_ çikolatalı pasta ve sufle bayılırım. Çikolatanın her hali beni benden alır.
Lahmacunayran alparslan1_ sütlaç, profiterol, Kıbrıs tatlısı, ağlayan kek, kazandibi,muhallebili kadayıf