Nurdanalkanozkan esrps rica ederim cnm benm alt yan kesici dişler gelicek sanırım cnm sırada onlar var bizim şu an alt 2 diş üst 4 diş oldu sırada alt 2 diş daha gelicek galiba of of çok zormuş diş meselesi de ya gazdan kurtulduk şimdi de dişte çekiyoruz 🤦♀️😁
esrps Nurdanalkanozkan gaz daha büyük bi problemdi lütfen ben ona asla nankörlük edemem gaz benim için best on the best yani😄
Rrraaaiiinnn Nurdanalkanozkan merhaba osanit fazla var mi elinizde kargo lar mısınız varsa bana iletisim gecsek getirecek kısı yok tanıdıgı dıs dönemindeyiz delirmek uzere yım bısey yapamıyorum ne Kadr almıs arkadasınız birde elinizde varsa satarsanız
Nilebru Rrraaaiiinnn bende bir tane fazla var n11 de 149 tl ben size 100 tl ye satarım ayrıca eczaneden alındı 100 de 100 güvenli eğer alacaksanız.
Rrraaaiiinnn Nurdanalkanozkan anladım tesekkur ederim yinede peki ıyı geldi mi v. N e zaman kullanmaya baslamak en iyisi acaba oglum sureklı damak kasıyor her seyı agxına goturuyor ve damkları kabarmis yanı slayası bugun biraz akamaya basladı alsam ıyı olur mu sımdıden acaba bekleyeyim mı
Nurdanalkanozkan Rrraaaiiinnn cnm bize iyi geldi baya hemen kullanabilirsin bir sakıncası olmaz ben doktorumuza sorarak kullanmaya başladım papatya özlü bitkisel olduğunu söylemişti
Rrraaaiiinnn Nurdanalkanozkan ne kadara almosyınıznaba ayıp olmazsa söylemesi ogrrnsrm istemezseniz söylemek sorun degıl yanı söylememek hakkınız
makinistanne Rrraaaiiinnn internette bir çok sitede satılıyor. Ben internetten 130 TL'ye almıştım. Geçende Almanya'dan getirtim ,8 euro
Rrraaaiiinnn makinistanne İnternete ki sitelere guvenemedım tanıdık olsa fiyatı ordan getirse acayip uygun 8 euro yanı Burda fiyat farkı cok koyuyorlar
Nilebru Kubraatlas Rrraaaiiinnn Bende bir tanıdık vasıtasıyla 100 tl ye aldım ama tek kutu yeterliymiş sanırım diş dönemi için o yüzden elimdeki diğer kutuyu satıyorum ne yazık ki indirim yapamayacağım.