larisa13 Sezeryan göbekleriniz nasıl indi neler yaptınız bir buçuk ay oldu doğum yapalı kilolarımdan çok rahatsızım özgüvenim düştü eski hallerime bakıp duruyorum🥲
kuzeytobaby larisa13 valla ben 10 kilo almıştım hamileyken, sonrasında 15 kilo verdim ama göbeğim kaldı. Regl oldunuz mu? Regl olduktan sonra iner diyorlar ama ben de bekliyorum bakalım. (9,5 ay önce doğum yaptım)
buketadenatalay larisa13 ben doğum yapalı 1 ay oluyor. Normal doğum yaptım hamile kaldığımda 68 dim doğuma 74 kiloyla girdim şuan 72 kiloyum nasıl verilecek bu kilolar? Nasıl gidecek o göbek? Eski pantolonlarımı giymek istiyorum giyemiyorum basenlerim genişledi gitmiyorlarda üüüffffffffffff
Sevda_ege Ben 2 ay önce dogum yaptım regil oldum ama göbeğim olduğu gibi duruyor ilk gebelikten sonra hemen gitmişti bunda gitmiyor bir türlü
larisa13 buketadenatalay göbeğim çok az kaldı ama basenlerden şikayetçiyim bütün kilo orda gibi öncedende göbekten kilo alan biri değildim basenim vardı şu basen göbekten daha zor ya 🥹özgüvenim baya düştü benimde pantolonlar olmuyor malesef
buketadenatalay larisa13 bende kilo alınca basenden alırım bizde ırsidir basenden kilo almak hatta bu yüzden hamileyken bile karnım küçüktü şuan aynada kendimş görünce hiç mutlu değilim 😔😔