kadirkerim Kızlar gerçekten merak ediyorum bu fenomenlerin vasıfları nedir, neden takip edilir gece gündüz, neden bayılınır bu kişilere, neden orada gösterdikleri yalan gösterişleri hayatları imrenerek izlenir hiiiç anlamıyorum gerçektenn…
EypMom kadirkerim şunu anlamaıyorum indirim diye paylaşıyolar ya sinir oluyorum ya molfix bezde diyo yüzde30 indirim stok yapın diyolar biz gerizekalımıyız e bebekte aynı verşyo indirim aynı gün onların paylaştığı aynı gün alan varmı gerçekten yaaa 😅😅😅😅😅 telefonları 15 pro biz androidle onları zengin ediyoruz asla almam onların önerdikelrini bebişim uyuyunca trendyolu gezerim ha bide flaş indirimleri paylaşıyolarya aşırı komik yaa sen trendyola girince zaten görüyosun 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 hiçbir fenomeni takip etmiyorum
yasemin1812 kadirkerim off hepsi aynı şeyleri paylaşıp duruyor gerçekten vasıfları ne bilmiyorum hadi kadınlar para kazanmak isteyebilir evde çocuğuna bakarken falan ama kocaları da aynı halt
alyamoms_ kadirkerim bide hepsinin ağzında biz buralara kolay gelmedik sabah akşam çalıştık😀 acaba neye çalıştılar 🫠
kadirkerim EypMom işte birde böyle bütün gün onların storylerini izleyip iç geçiren hem cinslerimiz var gerçek sanıyorlar kendilerini mutsuz ediyorlar anlamıyorum gerçekten
kadirkerim yasemin1812 bende anlamıyorum gerçekten mükemmel annelik süs püs gezme tozma şatafat giyim ooo nasıl oluyorsa 😀
yasemin1812 kadirkerim evleri arabaları birbirinden güzel bir de ya😃 yaptıkları da link atıp durmak başka hiçbir şey değil
kadirkerim yasemin1812 aman aman benim kızdığım nokta güzel annelerimizin bu kişileri bayılarak takip etmeleri 😀