zehross00 yirmiikikasim23 Ben uyandirmiyorum ama kendisi ne zaman isterse veriyorum zaten 2 3 defa besleniyor gece de
ilkimnk yirmiikikasim23 ben 90 günlük olduğundan beri hiç uyandırmıyorum kendisi zaten acıktığında uyanıyor
yirmiikikasim23 EypMom evet emen bebekler cok uyaniyor anne sutu hizli sindirildgi icin hemen acikiyor
mmm0 EypMom şuan kaç aylık ve bu durum düzeldi mi 4 ay 4 günlük oğlum ve gece saat başı uyanıyor sonra gaz falan derken uykusuzluktan bittim geçecek mi bu durum önceden 2 saate 2.5 saate uyanırdı en azından
marsiyen yirmiikikasim23 Genel olarak iki ama diğeri sabah 6 gibi oluyor geceden sayılır mı bilmiyorum.
bebelac yirmiikikasim23 benim 4 ay 15 günlük mama alıyor gece uykusuna 8 9 gibi geçiyor hiç uyanmadan sabah 7 de kalkıyor doktorumuz kesinlikle uyandırmamı ac olan bebeğin zaten uyanacağını söyledi
yirmiikikasim23 bebelac bizimki hayatta o saatlerde gece uykusuna gecmiyor 😒 11de geciyroz gece uykusuna
bebelac ekc golden goat kullanıyoruz 120 cc içiyordu artık mama bitikten sonra ağlamalar başladı 150 ye çıkardı doktorumuz yani söyle bir şey benim bebeğim yaklaşık 3. Ayindan beri geceleri kalkmıyor hiç
ekc bebelac Benimde ikizlerim var 2 aylık 3 saat sonra bezimi değiştir diye mıkırdanıyorlar değiştirince 1 saat sonra uyanmaya başlıyor 4 saat sürüyor sanırım benimde mamanın miktarini arttırmam lazım
Asmiy Uyuduktan sonra 3 buçuk 4 saat sonra yedirmeye çalışıyorum. Uykudayken veriyorum. 9 da uyuduysa kaç ml içtiyse ona göre saat kuruyorum ve doyuruyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz
yirmiikikasim23 Asmiy bizimki 11 de yiyip gece uykusuna geciyo 3 bucuk 4 gibi uyanirsada uyanmasada veriyorum birde 6 7 civari
EypMom mmm0 şuan 6 aylık ilk uykusu 2 buçuk saat sonraki uykuları değişiyor sol tarafına yatırırsam 2 saat uyur sağ tarafına yatırırsam 1 buçuk saate bir kalkar bazen emmez ağlar geri uyur nadiren emmeden uyur