fatma2711 Merhaba benim bebegim geceleri 6 saate kadar uyuyo emmedigi icin asiri sut doluyor sabah agri ile uyaniyorum ne yapmam lazim
EypMom fatma2711 az emerse sütünüz de azalır aktif emmesi lazım ki beyine süt üretimi için uyarı gitsin
egekulk fatma2711 2 aylık bebek en fazla 3 saat aç kalmalı o uyuyor diye bırakmayın lütfen siz 3 saatte bir kaldırıl emzirin göğsünüzde rahatlar
EypMom fatma2711 kalkması lazım gelişimi içn ben 2 aylıkken 2 saate 1 buçuk saate bir alarm kurardım hem ben hem bebişim uyanırdı alarma emzirirdim
Aybirkorunbe fatma2711 Bebeğin çok küçük daha o kadar aç kalmasın mutlaka yedir gece emmiyorsa sağ sütünü biberonla ya da şırıngayla ver elle sağılan pompalar ve süt torbalarindan al sağ sütünü poşete koy derin dondurucuya at emmedigi zamanlar onlardan ver
Pera48 fatma2711 2 aylık bebek uyanmıyorsa uyandırılmaz diye biliyorum yine de bir doktora danışın çocuğu uyandırıp uyku düzenini bozmayın sonra siz zorluk çekersiniz. Eğer çok doluyorsa sağıp dolaba kaldırabilirsiniz.
fatma2711 EypMom doktor kilo alımı iyi olduğunu ve geceleri 6 saate kadar uyuyabiliyorsa uyuması gerektiğini soyledi
EypMom fatma2711 hımm bana da mutlaka 2 saate bir kalk demişti kilo alımı çok çok güzeldi gece 6 saat uyuyan bebeğim olsaydı 4 5 çocuk doğururdum 😅😅😅😅 bu doktorlar çocu k isteğimi soğuttular 1 çocuk kafi şükür rabbime olmayanlara versin
benimoglumukurtarinesraa fatma2711 uyandır diyenleri dinlemeyin böyle yapa yapa çocukların uykusunu biz bozuyoruz.. doktor size gerekli bilgiyi vermiş
fatma2711 EypMom ilk 1 aylikken bana da oyle demislerdi sonra kurma alarm dedi artik uyanir dedi dedigi gibi de oldu hemen bi anda 6 saat uyumadi tabi once 3 saat sonra 4 e cikti 4.5 5 derken en gec 6 saate uyaniyo
ozley fatma2711 uyandırmadan rüya öğünü olarak emzirmeyi denedin mi. Benim bebeğimin de kilo alımı çok iyiydi doktor uyusun demişti. Bazen öyle emziriyordum hemen mıkırdansa da. Bazen de sağıyordum.
kahvelisianne fatma2711 2 aylık bebek 6 saat aç kalmasın çok emzirsene benim oğlum da 2 ay 20 günlük 2 Saatte bir emer rüya otunu uyandırmadan emziriuorim
kahvelisianne fatma2711 6 saat uyuma sebebi acıkıyor şekeri düşüyordur ondan uyuyordur bende vermesem meme emmes çünkü şekeri dusuop uykuya meyilleniyor