yildirim12 merhaba kızımda meme reddi fışkırır kusma ishal aşırı gaz sancısı sebepsiz ağlama ve en son dün kakada kan oldu ilk başta kakada kan yokken laktoz alerjisi dendi fakat dün kakasında kan gördüm muhtemelen inek sürğ alerjisi denilip evolvia verecekler bu mamadan sonra sikayetler düzeliyor mu kullanan annelerimiz bilgilendirir misiniz
nuroner yildirim12 merhaba, 4farklı alerji maması var aptamil pregomin syneo , alfamino , neocate ve evolvia. Diğer 3tanesi tam hidrolize ancak evolvia yarı hidrolize diye biliyorum içerisinde soya olduğu için . Biz aptamil kullanıyoruz bi kaç gün içerisinde kanı kesmişti bizim , sonra yumurta ve tahine tepki verince 3-4hafta sürmüştü ama mesela neye göre değişiyor bilemiyorum bende:(
3kedili2bebekli yildirim12 evet şikayetler düzeliyor inşallah tabi emziriyorsaniz sizin de diyet yapmanız gerekiyor mutlaka
Asyade yildirim12 evolvia ro1 kullanmıştık. Kilo alımı iyiydi. Tadı diğer alerji mamalarına göre bi nebze daha iyi. Ancak yine de vanilya şurubu falan eklemiştik doktor önerisiyle. Tatları berbat. Evolvia daha hafif durumlarda veriliyor sanırım
Aryamlinamom yildirim12 evolvia rp2 kullanıyoruz şikayetler geçti çok şükür bir haftada yavrum rahatladı kanli kaka vardı
yildirim12 3kedili2bebekli maalesef emziremiyorum umarım mama işe yarar gerçekten cok zormus her gün sabah aksam gaz sancısı sebepsiz ağlamalar giderek artıyor Allah bütün bebeklere sağlık versin
nuroner yildirim12 hayır yapmadı 25 günlüktük başladığımız da . Mesela Alfaminon aşırı gaz yaptı bizde 2-3 yudumdan fazla içememişti
3kedili2bebekli yildirim12 yarar annesi merak etme ikizlerimde var benimde alerji hem diyeti zor hem maması çok kotu tadı ama en azından daha mutlular merak etme ilerde de geçiyor
Asyade yildirim12 geçmedi çünkü benim kızım ağırlıklı anne sütü alıyordu. Ben bişeyi yanlış tükettiğimde farkında olmadan yine şikayetler başlıyodu. Bunu sadece mama kullanmış olsam yanıtlayabilirdin ancak
1ciftyesilgozzz 5 aylık bebeğim doğduğundan beri nerdeyse evolvia rp1 kullanıyoruz, raporlu bizimki , inek sütü alerjisi var. Gayet içiyor hiç red yaşamadık biz, gaz sorunu çok vardı ilk aylar bebeğimin alerjiden sebep, bu mamayla çok rahatladı
Asyade berfgen organik market vardı burada ordan almıştım. Ama nette de satılıyor güvenilir satıcılardan alabilirsiniz. Organik vanilya şurubu