kbra_kaan25 eşim çok zayıf kilo almak istiyor ama çok az yiyor ve seçici ne yapmamız lazım böyle bi durum yaşan varmı yardımcı olur musunuz
sgs kbra_kaan25 ilk önce bir doktora gidip kan değerlerine bı baktirsa iyi olur ama bazı insanlarda yapı bünye gereği kilo alamaz. Şahsen benim eşimde hem uzun hem zayıf hiç yemek seçmez herşeyi yer ama kilo alamaz bünye olarak öyle.
Feyzosumunannesi kbra_kaan25 Biraz önce bir doktor konuşuyordu kilo alma halkında karşıma çıktı. Multivitamin ile balık yağını ayni anda ve düzenli kullanman lazım diyordu yetişkin birine. Mesela sabah aç karnına ikisini aynı anda diye konuştu tabi danışmak lazım yinede.
Ogretmenannex kbra_kaan25 tiroidlerine baktırın , kolye yalamıyor boğazlı kazak yiemiyırsa vardır muhtemelen
aysimaligunler Biraz doğu mutfağına ihtiyacı var bence 😀eşim de evlendiğimizde 55 kiloydu şimdi 75 e kadar çıktı. Yemeklerim yaradı ama kolesterol de yaptı tabi Ege mutfağından sonra ağır geldi 😀bir beslenme uzmanından yardım alabilirsiniz
mooomm01 aysimaligunler yemeyen yemiyor ben adanalıyım eşim Diyarbakırlı iki tarafında yemeğini yemiyor inanılmaz iştahsızdır
kbra_kaan25 aysimaligunler zaten doğuluyuz çokta güzel yemekler yapıyorum ama tam tersi bende ege mutfağına mı geçiş yapsam acaba 😂
maygirl kbra_kaan25 omce diyetisyene gidin onun isteyecegi tahlilleri yaptirip diyetisyen ike beslenme duzeni oluştutun daha saglikli kilo alir abur cubur hamurlada insan kilo alir ama neden saglikli yagli ve kolesterol bol karbonhidratla kilo alsın ki saglikli besnler ile almak daha doğru.
Merve450303 kbra_kaan25 Benim eşimde zayıf ben zorla kilo aldırdım ama hala zayıf bu tarz şeyler genetik ailesi de zayıf çünkü
delirmeceler kbra_kaan25 yemekle olacak şey değil önce tahlillerini yaptırıp bir uzmandan destek alın