Mervekartepe60 Kızlar topuk dikeni var bende günlük hayatımı çok etkiliyor oğlum yeni yürümeye başladı mecbur sürekli ayaktayım dayanilmaz bi acısı var başına gelen varmı çözüm önerilerinize açığım
mkatugbas Mervekartepe60 Merhaba Geceden topuguna sikmis oldugun yarim limonu sar. Sabaha kadar dursun. Sabah kazimaya calis. Birkac gun ustuste devam et.
Boncuk-anne Mervekartepe60 ya bal ve bazelin karıştırıp sürmüştü babam 3 gün nette dolaşan bi tarif bakarsanız görürsünüz belli oranda karıştırılıyodu o geçirmişti
Mervekartepe60 nidan34 denemediğim bişey kalmadi ayakkabı terlik hepsini aldım silikon tabanlık aldım doktora gittim ilaç krem verdi ama yok en ufak bir gerileme yok
nidan34 Mervekartepe60 çok geçmiş olsun ağrısı çok kötüymüş eşim öyle söylüyor ilk bastığın anda felaket bir ağrı oluyormuş
Sevah Mervekartepe60 şişe ayağının altında yuvarlama hareketi var onu gördünüz mü oda iyi gelir rabbim şifa versin inşallah
Mervekartepe60 mkatugbas Allah razı olsun 2 gündür limonu deniyorum sabahları ağrıları hafifledi rabbim bu mübarek günde ne dileğin varsa kabul etsin inşallah 🙏🙏
minniks Mervekartepe60 Sevah evet bendede vardı topuk dikeni cam siseyi topugumla yuvarladım bi kac gun tekrarladım sonra gecti bidada cıkmadı insallah sizdede yararlı olur