Hasret6326 Bebeğimin vücudunda böyle şeyler çıktı bi anda sonra kendiliğinden geçti başka yerde çıktı vücudunda sürekli yer değiştiriyor resmen anneler sizce bu nedir başına gelen var mı teşekkür ederim şimdiden
bibibibiskrem Hasret6326 benim kiziminda buna benzer yüzünde olmuştu bı gün boyunca yüzünün farklı yerlerinde oldu geçti bidaha tekrarlamadi ben bı böcek flan isirmistir yada alerji olmuştur diye umursamadım bigün sürdü sadece tekrarlamadi
bibibibiskrem Hasret6326 Sizinki boylemiydi resimden anliyamadim ama farklı yerlerinde cikiyo geciyo diyince benzettim
Eliaemir Hasret6326 kurdeşen olabilir tabiki korkman için söylemedim beni yanlış anlama sadece oda böyle tedbirini al diye dedim kuzum ❤️
Hasret6326 bibibibiskrem aynen bunun gibi yüzünde oldu geçti kolunda çıktı o geçti bacağında çıktı geçti anlamadım bi türlü
Hasret6326 Aptalllarsizi yok sivrisinek tek bi yerinde yok mesela bacağı böyle kabardı yarım saat sonra geçti yüzü kabardı oda geçti kolu kabardı en son hepsi geçmişti
bibibibiskrem Hasret6326 benim kızımın ilk yanaginda çıktı sonra suratının farklı yerlerinde oldu geçti bende bayağı meraklanmistim ama ertesi güne bişey kalmadı . Bu kabuklu öldürünce pis kokan bı böcek var o deriye değince deri bu şekilde tepkimeler veriyomus bayağı araştırmıştım o olabilir takip edin bı iki güne geçmezse cildiyeye gidersiniz geçmiş olsun
Aptalllarsizi Hasret6326 ozaman böcek ısırığı falan ya çokta benzettim zaten alerji falan olsa geçmez uzun kalır biri uyuz demiş ama uyuz böyle olmaz bence ama gene de bi bak belirtilerine falan geçmiş olsun
aybiduranne Çok geçmiş olsun böcek sinek ısırığına benziyor uyuz demiş biri ama uyuz böyle bir şey değil alerji de olabilir yediklerine dikkat et yemek verdikten sonra vücudunu kontrol et alerjiyse sebebini bulabilirsin 🫶🏻
Hasret6326 aybiduranne çikolata ve yumurtadan şüphelendim yarın ikisinide vermeyeceğim bakalım ne olacak çok teşekkür ederim 🙏🏻
Uykusuzhergeceeee Hasret6326 benim bebeğim de olmuştu doktora götürdük iğne verdi ama kullanmak istemedim ağır oluyormuş onlar bir kaç güne kendiliğinden geçmişti. İçiniz rahat etsin istiyorsanız gidin tabii doktora. Bir şey tetiklemiş farklı bir şey yedi mi ya da hayvana ve ya çimene temas etti mi