goktugeda Bebeğim 8 ay 7 günlük. Geceleri çok sık uyanıyo. Sizde de aynı şey oluyo mu? Ne yapmalıyım? Artık ne yapacağımı bilemez oldum.
nessslis goktugeda 9 ay 25 günlüğüz bizde de aynı bazen oluyor ki saat başı kalkıp emmek istiyor uykuya destekli dalıyor
bakkalemzigi goktugeda o aylarda bizimki de öyleydi 2 ay boyunca hep öyle kalktım sonra düzeldi kendi kendine inşallah düzelir sizinki de desteksiz uyutmayı deneyin isterseniz
elif494_ goktugeda cnm akşam yatirmadan önce elmanın suyunu sıkıp içir bakalım bide öyle dene yok tutar sabaha kadar uyanmaz falan diyorlar eski büyüklerimiz
CLEXAN06 8ay 14 günlüğüz şu an yanına uzandım yazıyorum sürekli uyandığı için saldım artık 😂 burada bekleyeyim 👀
goktugeda bakkalemzigi kendi yatağında uyuyo. Bazen pışpışlıyorum uykuya dalıyo ama sonrasında yine uyanık
CLEXAN06 goktugeda yani en geç 10 da beslenmeyi kesiyorum çünkü mamayı verince çok şiş hissediyo gibi geliyo dönüp duruyor o zamanda uyutmuyor mama verince birde mama meme ve uyku ilişkisi olmasın istiyorum yani uykusu gelince uyusun gibi
goktugeda bakkalemzigi bu aralar gündüz uykumuz yok. 15 20 dakika sadece. Gündüz tek sefer yatıyo, öncesinde 3 saate bir uyuturdum rahat olurdu. Ama şimdi yok
bakkalemzigi goktugeda çok mu uyuyor diye sordum az uyuyormuş belki de ondan dinlenemiyor diye mi uyuyamıyor uyku süresini uzatmaya çalışsanız gündüz
mombaby00 8 ay 3 günlük bizde aynıyız 10 dakkaya bir uyanıyor bende artık meme açık beraber yatıyoruz başka çare bulamadım