Ecemnurmom Kızlar 4 gün önce sezeryanla doğum yaptım bebeğim sürekli emziriyorum ama galiba doymuyor yada bana öyle geliyor emzirdikten yarım saat sonra uyanıyor normal mi ilk kızım emziremedim ama bunda sütüm var geliyorda normal mi bu durum
GlgnOlgun Ecemnurmom pompayla sağ ne kadar süt çıkıyor bak bende emiyor diye var sanıyordum sürekli uyanıyordu sonra sağdık hiç süt gelmedi meğer açmış bebeğim 😟
Melike_ikra Ecemnurmom daha çok küçük annesi sürekli emmek isticekkk ❤️ Sakın bırakma emsin ben çok pişmanım keşke üsteleseydim emmesi için ilk bebeğimdi tecrübesizdim. Doymadığı anlamına gelmiyor daha küçük olduğu için sürekli emicekk seni ❤️ Emdikçe sütün çoğalacak
Ecemnurmom GlgnOlgun sagmayi hiç denemedim ama gosugum sıktigim da süt geliyor ve sürekli atletim islaniyor
kiymoo Ecemnurmom sütun vardır o zaman canım bende öyleydim bebeğim yarım saate bir kalkıyordu daha iyi bu bebek için kendini hemen toparlar
elaunverr Daha çok minik annesi ve bu hareketi çok çok normal senin sıcaklığını istiyordur yenidoğan sarılığına karşı ilk 1 ay emzirebildiğin kadar emzir🌸 hepsi gelip geçiyor💝