bosanbacim Kızlar bebişim 4ay 20 günlük kucağımda oturmaktan cok mutlu oluyor resmen koltuğun köşesine oturtuyorum sabit öyle rahat rahat oturuyor ama fazla tutmuyorm alınca da agliyor erken mi daha oturmasi ya
Biskuvilipasta bosanbacim tabiki erken oturtmayin şimdiden he kucakta ne kanepede. En az 5 aydan sonra doktor izininden sonra kucakta oturtulabilir kısa sürelik
azat212121 bosanbacim Benim de kızım şuan 4 ay 19 günlük aynı sekilde oturmak istiyor hatta beşikte uzanırken başını öyle bir kaldiriyor ki oturur pozisyona geliyor sırt kemikleri için zararlı ama desteksiz oturtmuyoruz sonuçta 🙃
Nurbost bosanbacim dr osman gönülal 4aydan sonra çocuğa bağlı istekliyse oturtabilirsin diyor canım. Seninki de istekliymiş belini çok yormadan oturtabilirsin kısa süreli
eraysen bosanbacim başını kendisi tamamen tutabiliyorsa ve istekliyse destekli oturabilir ana kriter bunlar ama yine doktorunuza danışmakta fayda var
Biskuvilipasta bosanbacim Beli zarar görebilir Onun sevip sevmesi ile değilki bebek bu herşeyi sever😂
bebekbrnblm bosanbacim biz dört aylığız doktorumuz en fazlA 20 dk oturabilir dedi öyle yapabilirsiniz heralde bizde 4 ay 13 günlüğüz
bosanbacim Biskuvilipasta benimiki herseye erken başlamak istiyo zor icerde tutmuştu doktorlar hsjdkd
bosanbacim Nurbost aşırı istekli hemde cok oturtmuyorum zaten 5 dakikacik falan sıkılıyor hemen zaten 🤣
bosanbacim eraysen dogar dogmaz başını dik tutup bana bakmıştı hic unutmam hdjdkdjd doktorum bu tiktokcu olacak kiz demisti 🤣🤣
yigittaha bosanbacim bosanbacim merhaba bebeğinizi 4.5 ayda sonra destekli olacak şekilde çok uzun süreli olmadan oturtabikirsiniz bu hem omurgasını guclendirmeye yardımcı olacak hemde oturma için şimdiden zemin hazırlamış oluyorsunuz. Şimdi bı annne olarak cevaplayayım bende bebeğime yavaş o anki heyecanını yaşasın diye kısa süreliğine yapıyordum faydasini gördüm şimdi dediğim gibi kısa v destekli geçmiş olsun
azat212121 bosanbacim Yani onu demek istiyorum etrafına birşeyler bırakıyoruz bide uzun süreli olmuyor bence sakıncası yok yani😅
eraysen bosanbacim baya azimli o zaman 😂😂😂 ama doğduğu ilk aylardan farklı kesintisiz kaldırıp kafası düşmeden tutuyor olması lazım yani siz kucağınıza aldınız kafasını desteklemeden veya kendinize yaslamadan sürekli tutuyor olması lazım eğer tutuyorsa ve istekliyse ki istekli anlattığınıza göre kısa kısa oturtmaya başlayabilirsiniz