mLyyk Uyurken oturur pozisyona geçip kafasını sağa sola sallıyor. Birkaç dakika sürüyor bu durum. Ama uyanmıyor. Bu neden olur ve bir sorunun habercisi midir kızlar? Yaşayan var mı?
Laydaren mLyyk bebekler uykusunda öğrendiklerini tekrarlarmış. Oğlum da uykusunda oturur, bi noluya ya moduna girip geri uyur. Uykusunda emeklemişliği, popo sallayarak dans etmişliği de oldu. Korktum ben de doktoruna söyledim. Gayet normalmiş
DrkAyz mLyyk Oğlum 1 yaşına giricek gözleri kapalı oturup sonra bı anda geri yatıyor. Bı ara emeklemeye çalışıyordu sar makarayı bile yapmışlığı var normal sanırım 😅
ceylan34 mLyyk gerçekten böyle şeyler yapıyormu😳kız ben çok korkarım, benim kızım gözleri açık uyuyor ödüm kopuyor benim tavşan uykusu diyorlarmış.😂😂😂
Betulyilmazzz Dün 20 aylık kızım aynı şekilde uyanıp beşiğinde otururken gittim baktım bende. Öylece oturup bakıyordu çok korkmuştum bugün yapmadı ama sebebini çözemedim rüya görüyor olabilirlermi ki?
Laydaren mLyyk Yatağında ne yapıyorsa yapsın. İsterse amuda kalksın, yeter ki uyanmasın modundayım ben 😂
mLyyk DrkAyz ahahha 😂😂 benimki 16 aylık 1 aydır falan yapmaya başladı. Kafayı taşıyamıyor bir sağa bir sola savuruyor sonra yüzüstü uyumaya devam 😅
DrkAyz mLyyk Benimki doğduğundan beri hiç yüz üstü uyumadı arada yapmaya çalışıyor uyurken beceremeyince ağlıyor 😂😂
Baklavanida Laydaren ahahahaha aynen öyle ya bende kıpraşıyo bakıyorum uyanmıyor dönüp uyumaya devam ediyorum uyanıp vızzıklanmadığı ağlamadığı sürece asla kalkıp bakmıyorum 🤣 baktığımı gördüğü anda uyanıyor 🤣🤣
mLyyk ceylan34 evet yapıyor ama komik görünüyor ya korkunç değil hiç😂 ama gözü açık uyuduğu hiç olmadı😂
ceylan34 mLyyk gözü açık uyumasi ailemizde çok var onlardan birine çekmiş ama çok tuhaf bı görüntü 😂😂