kod incidogan ben başvuru yapmıştım iki ay sonra geldi paket iciersinde Park yatak Islak mendil Bez Yenidoğan kıyafet seti Şampuan Bebek yağı Biberon seti Tırnak makası seti / Tarak Reflü yatağı Battaniye Ateş ölçer
Ahlasnurdan Benim li 9 ay sonra geldi içindeki hiç bit şeye ihtiyacım kalmamıştı park yatak reflü yatağı biberon seti Hastane çıkış seti Bakım seti Islak mendim Bez Şampuan Yağ
incidogan kod bana da dağıtımda diyor ama bebiş 4 aylık olmak üzere artık bir çoğunu kullanamayacağım. ihtiyacı olan birine veririm artık
kirikkalp gunesinannesi21 Adana’da yaşıyorum hiç duymadım böyle bir şey çünkü bize hiç bir şey vermiyorlar
kod incidogan Paket içindekiler bunlardı birçoğunu kullanırsınız yenidoğan seti dışında eğer ki dağıtımda diyorsa eli kulağındadır gelir siz sürekli arayarak teyit ettirin
gunesinannesi21 kirikkalp aradım sordum yenidoğan paketi var mı diye yenidoğanla ilgili hiç destek vermiyoruz dediler
kod İstanbul’da anne kart çıkartarak dört yıl boyunca ücretsiz toplu taşımalara da bilebilirsiniz bu ayrıcalığınız da var istanbul da oturuyorsanız ben onu da çıkardım
kod incidogan Kesinlikle öyle ıslak mendilleri yağı ve şampuanı kullanmadım cildine zarar verir diye ıslak mendilleri evde değerlendiriyorum 😃diğer bütün hersey işimi gerçekten gördü biberon seti ve bakım setini daha açmadım bile kendi aldıklarım vardı yedek olarak kaldırdım
kod selins1313 bebeğin kimliği lazım paket geldiği zaman öncelikle bebeğin kimliği isteniyor zaten bilginiz olsun doğumdan sonra başvurunuz değerlendirilir